Csípős garnélaleves

  • 2013.05.24.
  • 7

Egyik este megint rádöbbentem, mennyire szeretjük a leveseket,, amikor készítek!Ez a leves a leggyorsabb az eddigiek közül, mégsem mondaná meg senki!
Iszonyú ízes, csípős, színes és rákos...Az összes fűszert főzögettem, 5-10 percig, leszűrtem, felöntöttem lével és belefőztem a zöldségeket , rákot és forrón tálaltam,ennyire egyszerű! Hozzávalók1-2 evőkanál olívaolaj, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál reszelt gyömbér,2 szál citromfű, kaffir lime, 1 lime leve, 1 chili paprika, 2 tk pálmacukor /barna cukor, 1 evőkanál korianderlevél aprítva, spárga, borsó, zöldbab, tengeri só bors, 1 l csirkealaplé, 300 g garnéla