99520recept

616gasztroblogger




212017. 08.

|2017.08.21.|

Hozzávalók:8 csirke felsőcomb2 evőkanál ételízesítő1 teáskanál őrölt …

052017. 08.

|2017.08.05.|

wooow, igazi Good Food, egy régebbi lapban találtam az alapot, amiből végül …

032017. 08.

|2017.08.03.|

főzés nélküli őszibarackkrémleves citrommal és gyömbérrelEbben a hőségben …

252017. 07.

|2017.07.25.|

gyömbérszirupNa igen, a gyömbér az finom, én legalábbis nagyon szeretem. Rengeteg …

072017. 07.

|2017.07.07.|

Remélem nem unjátok még  a lazacot, mert ismét ez sült ki a konyhában egy szép …

052017. 07.

|2017.07.05.|

Mostanában elég sűrűn készítek ilyen, vagy ehhez hasonló fogást ebédre. :) …

032017. 07.

|2017.07.03.|

Az igazság az, hogy némiképp elkéstem ezzel a recepttel. Történt ugyanis, hogy …

302017. 06.

|2017.06.30.|

Van néhány szürreális élményem az elmúlt fél évből, elsősorban a kórházban …

092017. 06.

|2017.06.09.|

Egyszerűen elkészíthető, különleges húsétel, tele egzotikus ízekkel. Diszkréten …

042017. 06.

|2017.06.04.|

A soron következő gombaszállítmányomban aranylaska volt... Hm, bevallom még nem …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Ennek az ételnek a kitalálója maga Jamie Oliver, aminek a receptjét a Minden napra …

212017. 05.

|2017.05.21.|

Nos, ezt a receptet úgy találtam ki.:) Sok ételt megnéztem, próbáltam a …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Gyömbéres sárgarépa-krémleves szalonnacsipsszel. Most készítsük el, mert az …

172017. 05.

|2017.05.17.|

Ha egy gasztro-blogger szóba elegyedik egy másikkal és az történetesen a világ …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

052017. 05.

|2017.05.05.|

A datolyaszilva még mindig nem a barátom, ezért a megmaradt 2 szem már szottyadásnak …

262017. 04.

|2017.04.26.|

vagy szójaszószos is lehet, azt hiszem, mindkettő nagyon jól passzol hozzá. Ha …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Hozzávalók : - 30 dkg reszelt sárgarépa- 30 dkg liszt- 1,5 dl olaj ( 10 ek. )- 3 …

232017. 04.

|2017.04.23.|

A napokban kaptam egy levelet a Bonduelle cégtől, melyben kérték a címemet, hogy …

222017. 04.

|2017.04.22.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!