108713recept

616gasztroblogger




152018. 01.

|2018.01.15.|

Ismét levettem a polcról a slow cookert, de ismét bebizonyosodott, hogy a sütő, ha …

082018. 01.

|2018.01.08.|

Még tavaly főztem ezt az ételt, akkor készültek a képek, csak a recept …

012018. 01.

|2018.01.01.|

Kezdjük az évet egy igazán átütő ízélménnyel! A pulled pork, azaz húzott, …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

192017. 12.

|2017.12.19.|

A humor, a vicc sok mindenre jó.Például, jól kitudjuk magunkat vágni, "kényes" …

272017. 11.

|2017.11.27.|

Az elkészítése pofon egyszerű, az íze remek és hasonlóan jó hatással van az …

232017. 11.

|2017.11.23.|

A harissa az arab konyha pokolian erős, istenien fűszeres Erős Pistája. Az első …

172017. 11.

|2017.11.17.|

Kínai gyorséttermek egyik legnépszerűbb fogása, de házilag elkészíteni sem egy …

162017. 11.

|2017.11.16.|

Akkor előbb jöjjön egy kis történelem, hogy kik is voltak azok a Cajunok... …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Gyakorlatilag minden nap használom a Vegital SmartChef szakácsrobotot, általában …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Szenzációs ropogtatnivaló :)Édesburgonya chipsHozzávalók:édesburgonyaolíva …

172017. 10.

|2017.10.17.|

Biztos előfordult már mással is, hogy előző napról megmaradt egy adag jó féle …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Sütőtök krémleves.Én is meglepődtem, hogy ezt a klasszikus, egy ideje, és …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Még van friss zsenge kukorica a piacokon, érdemes ezt a krémes levest elkészíteni …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Gombás mediterrán lecsó chorizo-val és tojássalLassan vége felé tart a …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ne tessék megrettenni attól a jelzőtől, hogy vegán. Igen, tény, hogy semmi állati …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Az egyik kedvenc őszi salátám ez. Külön-külön a lencse-csicseri, …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Ha egy szóval kellene jellemeznem nehéz helyzetben lennék. Mert látványos, kiadós …

072017. 10.

|2017.10.07.|

Chilis, tejszínes  fehérbab főzelék csípős parasztkolbásszalA napokban …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Kedvenc padlizsánom most közel-keleti ízvilággal. Ilyen módon, vagy picit másképp …

262017. 09.

|2017.09.26.|

A nagy titok, abban rejlik, hogy minél egyszerűbben kell összeválogatni az …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Csípős piros paprikáimFelfűztem egy kevés chili és cseresznyepaprikát. A teraszon …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Olyan hirtelen érkezett az ősz, hogy csak kapkodja a fejét az egyszeri motoros. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!