102852recept

616gasztroblogger




182017. 10.

|2017.10.18.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet tarja, só, bors, 4 evőkanál liszt, 4 evőkanál …

172017. 10.

|2017.10.17.|

Biztos előfordult már mással is, hogy előző napról megmaradt egy adag jó féle …

172017. 10.

|2017.10.17.|

Hozzávalók 2 személyre: 20 dkg szafaládé vagy virsli, 15 dkg Emmentáli vagy Gouda …

162017. 10.

|2017.10.16.|

A hétvégén készült a lencsefasírt. Az itthoni zöldségekből került bele, amit …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Nagy kedvencünk a Töki pompos, más néven, a Kenyérlángos. Sok éve készítem már …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Vendégem volt, és az Ő tiszteletére készült a hétvégén, egy több fogásos hal …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Hogy miért vaj? Mert textúrájában, állagában, krémességében nagyon hasonlít a …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Az egyik kedvenc őszi salátám ez. Külön-külön a lencse-csicseri, …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Hozzávalók 2 személyre: 6 db. közepes méretű zöldparadicsom, 25 dkg darálthús, 1 …

062017. 10.

|2017.10.06.|

A recept Alexandre Dumas szakácskönvéből van. Egyéb receptek a …

052017. 10.

|2017.10.05.|

Gyerekkorom egyik meghatározó étele, a sztrapacska. A legkedveltebb fogásom, …

022017. 10.

|2017.10.02.|

Vannak azok a napok, mint általában a hétfők, amikor nincsen kedvem főzni. A hűtő …

292017. 09.

|2017.09.29.|

A mai vacsoránk bundás sültpaprika volt.  Még melegen fogyasztottuk finom édes …

282017. 09.

|2017.09.28.|

Azt még nem is mondtam, hogy a ma kapott Fenyőalja gombát, megtisztítva és darabolva …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Hétköznap vacsorára sokszor nincs ötletünk, hogy mit együnk. Ősszel ráadásul a …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Olténiai román ételHozzávalók 4 személyre: 2-3 póréhagyma, 50 dkg darált hús, 6 …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg karfiol, 3 tojás, 1 evőkanál mustár, 1 dl olaj, 1 …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Pár hete kolbászos csigákat készítettem, a' la Limara. A tészta egyik felét …

182017. 09.

|2017.09.18.|

# 3 szeletke bacont felcsíkozva 1 ek zsíron megsütöttem. (Azért zsíron, mert így a …

172017. 09.

|2017.09.17.|

M. Fehérvári Judit: Mert mindig szaladunkNéha olyan jó lenne csak egy picit …

162017. 09.

|2017.09.16.|

# Egy maréknyi cukkiniszeletet átfuttattam egy serpenyőben 1 ek sertészsíron.# …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Onnan indult, hogy itt a városban van egy malom. Szerencsére éppen reggel 6tól 4ig …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Hozzávalók 4-6 személyre: a kakas levesben főtt melle,combjai és szárnyai, 1 fej …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!