175021recept

617gasztroblogger




102019. 06.

|2019.06.10.|

Nyáron a friss zöldbab szezonjában, sokszor készítem ezt a levest, mert szinte …

062019. 04.

|2019.04.06.|

Ropogós padlizsánszeletek zöld rizzsel. Vendégvárónak vagy hétköznapi …

022019. 04.

|2019.04.02.|

Hús és zöldség.Zöldbab, burgonya, répa, szalonna, "pörkölt", tejföl, tárkony, …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A sertéshúsból készült pörköltek, tokányok a kedvenceink közé tartoznak, így …

172019. 01.

|2019.01.17.|

A mai ebédünk egy igen egyszerű verzió volt, de a kapott visszajelzések alapján, …

042018. 10.

|2018.10.04.|

Ezt a jó kis receptet a minap találtam a Torkosborzon böngészve. Pont egy ilyen …

282018. 09.

|2018.09.28.|

»HOZZÁVALÓK«- 50 dkg csiperkegomba- 30 dkg zöldbab ( lehet : mélyhűtött, friss …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Ezek a csinos kis „rőzsék” önmagukban is beillenek egy teljes fogásnak. Ha van …

172018. 08.

|2018.08.17.|

az időbefektetés-íz koordinátarendszerben ez egy kimondottan nagyon jól teljesítő …

142018. 07.

|2018.07.14.|

írhatnám, hogy krumplisaláta, de van benne bab is. meg édeskömény. és uborka. …

272018. 06.

|2018.06.27.|

A friss, roppanós zöldhüvelyű ceruzabab mindig ámulatba ejt. Az a harsogó zöld …

272018. 06.

|2018.06.27.|

A friss, roppanós zöldhüvelyű ceruzabab mindig ámulatba ejt. Az a harsogó zöld …

202018. 06.

|2018.06.20.|

Nyáron egy kis pikáns, savanykás íz mindig jöhet. Legalábbis nálunk ez a mottó. …

202018. 06.

|2018.06.20.|

Nyáron egy kis pikáns, savanykás íz mindig jöhet. Legalábbis nálunk ez a mottó. …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Ez egy nem-recept. Csak ez is olyan, hogy muszáj megemlítenem. Annyira finom, hogy …

112018. 06.

|2018.06.11.|

A krumplipürét ugyan szeretjük, de azért néha kell egy kis változatosság köretek …

302018. 05.

|2018.05.30.|

A spárga mellett másik nagy kedvencem a kapor, mely éppen gyönyörűen zölddel a …

172018. 05.

|2018.05.17.|

Egyik nap azt vettem észre, hogy nagyon sok zöld színű zöldséget vásároltam …

092018. 05.

|2018.05.09.|

A tavasz és a kora nyár a főzelékek szezonja is, igaz, hogy én még ezt a verziót …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Szeretem az egyszerűen, és rövid idő alatt elkészíthető tésztás ebédeket, és …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!