Túró és ötlet avagy Egy újabb körözés

  • 2016.03.08.
  • 9

Arandrágabarátim, ebben csemegében, aztán valóban nincs semmi extra.De nagyon jó arra, hogy tudatosuljon bennünk az az apróság, amelyik így hangzik:„Miért ne?! ”Erről nem is szeretnék többet rizsázni, csak még egy kérdést feltenni:„Kötelező mindig, ugyanazt, ugyanúgy készítenünk, és ennünk.”KAPROS - TEJFÖLÖS TÚRÓ,


KÁPIÁVAL ÉS SZALONNÁVAL
Hozzávalók:25 dkg túró10 dkg kolozsvári szalonna1 db kápia paprika1 p. tejfölkaporbors, sóA szalonnát apró kockákra daraboljuk és kevés zsíron szépen megpirítjuk, a kápia paprikát hasonlóan, apró kockákra vágjuk, a kaprot felaprítjuk.Aztán a világ legegyszerűbb módján, de alaposan összekeverjük az hozzávalókat, jól lehűtve tálaljuk, kiegészítőnek uborkaféléket kínálunk mellé.Természetesen, aki gondolja, picike fokhagymával is ízesítheti, de én most ezt, direkt hagytam ki belőle.