95074recept

616gasztroblogger




252017. 04.

|2017.04.25.|

Megint egy sós pite. :D Ígérem, készülnek majd édesek is, de most valahogy megint …

222017. 04.

|2017.04.22.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

212017. 04.

|2017.04.21.|

A maradékmentes – fenntartható háztartás címre megyek.Elkészítés: 15 perc + …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Gyalázatosan szeszélyesnek éreztem a húsvéti időjárást. Minden évben így vagyok …

122017. 04.

|2017.04.12.|

Húsvétkor, az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a …

062017. 04.

|2017.04.06.|

Hozzávalók : - 50 dkg főtt, hideg kukoricaszem ( konzerv vagy mirelit is )- 25 …

302017. 03.

|2017.03.30.|

Rég nem írtam ide már, ezért hónapról hónapra most aktuális kis havi …

282017. 03.

|2017.03.28.|

Egy különleges receptet hoztam. Az ötlet egy régi, kedves barátomtól származik, …

202017. 03.

|2017.03.20.|

 Hozzávalók a tésztához: 40 dkg liszt, 8 dkg margarin, 8 dkg zsír, 10 dkg …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Ebben a szép, fogjuk rá, meleg időben, a bátrabbak már grilleznek. No, az ilyen …

152017. 03.

|2017.03.15.|

Lassan enged a hideg a szorításából, és a napfény veszi át a főszerepet a …

092017. 03.

|2017.03.09.|

Ha rosszak a mindennapok, végül rossz lesz az egész élet. A tartalmas, jó élet …

072017. 03.

|2017.03.07.|

A tegnapi vacsim annyira bejövős volt, hogy ma is ilye  ehh, inkább majd holnap, …

012017. 03.

|2017.03.01.|

 Hozzávalók (4személyre): 1 zöldsaláta, 1 kötés retek, 1 fürt …

262017. 02.

|2017.02.26.|

Kapor függő vagyok. Sokan nem. Értem, de megérteni nem tudom. S hogy miért? Íme a …

152017. 02.

|2017.02.15.|

A saját készítésű savanyú káposztából nem csak töltött káposzta készül. …

112017. 02.

|2017.02.11.|

Ezt az ételt Veruska barátnőmnek ajánlom. :) A kedvence.Sokszor borozunk, dumálunk …

052017. 02.

|2017.02.05.|

Azért csak palócos, mert csirkéből készült, és őszintén szólva nem is néztem …

302017. 01.

|2017.01.30.|

Remek téli vitaminpótóló saláta az alábbi recept, annak is bátran ajánlom, aki …

012017. 01.

|2017.01.01.|

  Nálunk minden év első levese a savanyú káposztaleves. Bár máskor is készítem …

112016. 12.

|2016.12.11.|

Ahogy a múltkor már ígértem, néhányszor főzni fogok a 100% Disznó c. könyv …

302016. 11.

|2016.11.30.|

Kapros"-tejfölös" káposztakrémleves Vegital Rainbow géppel további receptek …

292016. 11.

|2016.11.29.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 20 dkg füstölt lazacszelet, 1 avokádó, 20 dkg sajtkrém, …

142016. 11.

|2016.11.14.|

  A főzelékek fogyasztása egészséges minden évszakban. Sokan azért nem szeretik, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!