110999recept

616gasztroblogger




082018. 02.

|2018.02.08.|

Hentes tokánynak indult csirkemellből, de végül egy picit más lett a végeredmény. …

022018. 01.

|2018.01.02.|

Ugyibár holnapután lesz egy aprócska műtétem, és ezáltal egy kis időre …

312017. 12.

|2017.12.31.|

Ezzel a recepttel megígérem, hogy idén már békibe hagylak bennetek , és kívánok …

082017. 12.

|2017.12.08.|

Mindig is kívánós tekintettel figyeltem a főzős műsorokban azokat a leveseket, …

082017. 12.

|2017.12.08.|

Mindig is kívánós tekintettel figyeltem a főzős műsorokban azokat a leveseket, …

202017. 11.

|2017.11.20.|

-Mi lesz az ebéd?-Semmi parádé, egyszerű, hétköznapi, csak gulyás, meg valami pogi …

152017. 11.

|2017.11.15.|

Aki Márton napján libát evett, az nagy százalékban, és klasszikusan a combot …

132017. 11.

|2017.11.13.|

Sült kolbász gombás lecsóval és krumplival A sült kolbász és a lecsó csodás …

132017. 11.

|2017.11.13.|

A káposztás paszulyleves, egy savanyú káposztával és tarka babbal, füstölt …

112017. 11.

|2017.11.11.|

"Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik” szól a mondás, …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Egyszerű és nagyon finom.Fölösleges lenne bármi mást is ide írni …

302017. 10.

|2017.10.30.|

Már régóta szerettem volna kipróbálni a tészta rizottót, de sajna a mi …

212017. 10.

|2017.10.21.|

Az ősz beköszöntével a természet olyan színpompával örvendeztet meg minket, hogy …

182017. 10.

|2017.10.18.|

Ha még emlékeztek rá, a múlt héten valahol, valakinek, valamiért spenótos pennét …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Ismét egy klasszikus étel, illetve annak indult...Ez van, már semmit se tudok úgy …

052017. 10.

|2017.10.05.|

Gyerekkorom egyik meghatározó étele, a sztrapacska. A legkedveltebb fogásom, …

282017. 09.

|2017.09.28.|

Azt még nem is mondtam, hogy a ma kapott Fenyőalja gombát, megtisztítva és darabolva …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Hozzávalók : 5 személyre- 65-70 dkg darált hús- 10 dkg szalonna- 2 nagy fej …

092017. 08.

|2017.08.09.|

A juhtúró az az alapanyag, ami az egyik legjobb ízesítő, hús roládok …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Gombás lecsó szalonnával, kolbásszal és rizzselGombás lecsó már volt a blogon, de …

072017. 08.

|2017.08.07.|

Az új kedvencem a hajdina gánica, amit Szlovéniában önálló ételként, és …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!