97178recept

616gasztroblogger




262017. 06.

|2017.06.26.|

A szokásos hétfő.Mit együnk? Van egy kis maradék...Így voltam ma én is; és a …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Az a helyzet, hogy átadtam a fakanalat a férjemnek. Na jó, nem átadtam, kezébe vette …

252017. 06.

|2017.06.25.|

Azonnal felejtsük el az emlékeinkben és ízlelőbimbóinkban rögzült menza …

242017. 06.

|2017.06.24.|

mákos palacsinta ribizlis ricottával töltveSemmi különös csak egyszerű palacsinta. …

232017. 06.

|2017.06.23.|

Emlékeztek még a gyors és nagyon egyszerű és isteni finom bögrés sütire? Amikor …

212017. 06.

|2017.06.21.|

A nyár nekem mindig a friss zöldfűszereket, az olívabogyót, az ízes paradicsomokat, …

212017. 06.

|2017.06.21.|

A nyár nekem mindig a friss zöldfűszereket, az olívabogyót, az ízes paradicsomokat, …

202017. 06.

|2017.06.20.|

vörösborban párolt borjúlábszárHatalmas nagy kedvencem a borjúlábszár. …

192017. 06.

|2017.06.19.|

Hétfő.A hétvégi meló kipihenése közben az jutott eszembe, hogy azért, enni …

192017. 06.

|2017.06.19.|

Gomba. Bármikor, szinte bármit el lehet belőle készíteni. Előételt, levest, …

172017. 06.

|2017.06.17.|

Nálunk van rendes palacsinta, és nem rendes palacsinta. A kisfiam szerint legalábbis …

172017. 06.

|2017.06.17.|

cseresznye chutneyÉvről évre egyre jobban kedvelem ezt a szószféleséget. Nem …

162017. 06.

|2017.06.16.|

Az elmúlt időszakban ölég sokat húsoztam, táplálékügyileg, úgy hogy már tegnap …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Nemrég felkértek, hogy készítsek egy süteményt a X. Judafest sütiversenyére …

142017. 06.

|2017.06.14.|

Semmi másra nem vágyom ebben a melegben, mint valami hűsítő, lágy ételre. Selymes, …

142017. 06.

|2017.06.14.|

omlós-csípős pulykacsíkok majonézes uborkával és basmati rizzselIsmét egy …

122017. 06.

|2017.06.12.|

A reggeli  a legfontosabb, ugyi ezt már jól tudjuk (remélem).A REGGELI !!! nem a …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Kinyitom a hűtőt és ott szemez velem pár jobb sorsra érdemes zöldség. Ugye …

112017. 06.

|2017.06.11.|

Ribizlis-kókuszos kevert koszorúA sok cseresznye után jöjjön megint egy kis ribizli …

102017. 06.

|2017.06.10.|

Nyáron a hideg gyümölcsös krémleveseket, a hűsítő …

092017. 06.

|2017.06.09.|

cseresznyedzsem rozévalEmlítettem már, hogy ki sem látszom a cseresznye

092017. 06.

|2017.06.09.|

cseresznye dzsem rozévalEmlítettem már, hogy ki sem látszom a cseresznye

092017. 06.

|2017.06.09.|

Kedvenc hentesemnél megláttam a pultban egy gyönyörű, érlelt, enyhén márványos …

072017. 06.

|2017.06.07.|

cseresznyekrémleves bazsalikomos vaníliafagyivalA ribizli már a végét járja, de …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!