Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Lábas, fazék, fakanál
Egy könnyed, különleges ízvilágú töltött csirkecomb. Egyszerű elkészíteni és a paraj…
Süssünk-főzzünk együtt
piroskonyhaEnnek a tekercsnek csak a tölteléke más mint a diós-mákos tekercsnek. Egy…
Feri, a főzelékes
Maradt némi parajom. El kellett használnom, mert féltem, hogy elfelejtem és akkor az…
Szilvásgombóc
Húsvétkor, az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a bárányhús is.…
Vacsi nálam?
Ha a spenótot emlegetjük sokunknak csak a főzelék jut az eszébe. Pedig remek egytálételt…
Szilvásgombóc
Ha valami nagyon egyszerűt, gyorsan finomat szeretnénk ebédre, vagy vacsorára, ajánlom…
Őrülten jó ételek
Most egy kis mediterrán hangulatú, ünnepi ajánltat következik, halakra hangolva, de…
A fickó fakanállal
Hosszú idő után ez lesz az első posztom, ami nem azt jelenti, hogy eddig nem főztem – sőt…
Őrülten jó ételek
Most még erős vagyok!Most még meg tudom tenni!Mert a tegnapi vacsi után, már most jól…
Őrülten jó ételek
Na!Egy hónap lazulós, pihenő után esmét itt vagyok (gondolom hurrá).Ezt a kis pihenőt…