123812recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Lábas, fazék, fakanál

122018. 10.

|2018.10.12.|

A pacalt nem mindenki szereti, sőt, van, aki egyenesen viszolyog tőle. Pedig a jól …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Azért jó főzni, mert állandóan lehet kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, …

182018. 03.

|2018.03.18.|

Gyakrabban kellene vadhúst fogyasztani, pont úgy mint halat, mert a vadhús …

042018. 03.

|2018.03.04.|

A helyi zöldségesnél fedeztem fel, hogy beszerzett pár különleges zöldséget, ami …

112018. 02.

|2018.02.11.|

Egy verzió arra, hogy ne legyen annyira unalmas... Gesztenyepüré, ami egy kicsit más, …

112018. 02.

|2018.02.11.|

Gombából nagyon sokféle módon készíthető leves. Ha valaki olyan szerencsés, hogy …

112018. 02.

|2018.02.11.|

Gombából nagyon sokféle módon készíthető leves. Ha valaki olyan szerencsés, hogy …

072018. 01.

|2018.01.07.|

Jók az olyan ételek, amikor egyből rögtön kettő lesz a végén. A préselt csülök …

312017. 12.

|2017.12.31.|

Ezeken a borongós napokon igazán üdítő ez az élénk színű leves. Azoknak is …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Sokszor láttam már főzős műsorokban ezt az ételt, de valahogyan mindig elkerültük …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Ez a leves még a dinnyesalátával együtt készült a múltkor, de elmaradt a …

172017. 08.

|2017.08.17.|

Olyan szerencsém van az idén, hogy nagyon finom görögdinnyéket sikerült eddig …

092017. 07.

|2017.07.09.|

Az eper után megjelent a málna, ami harsány színével valami nagyon finom, …

142017. 05.

|2017.05.14.|

Már szerettem volna egy ideje "klasszikus" sajttortát készíteni, de valahogyan eddig …

142017. 05.

|2017.05.14.|

Azért jók ezek a receptek, mert bevonhatóak a gyerekek is a konyhai munkába és …

142017. 05.

|2017.05.14.|

Nem látszik ugyan teljes mértékben, mert jól titkolja, de a gyümölcsökből és …

102017. 04.

|2017.04.10.|

Az interneten láttam ezt a receptet valahol, de nem igazán voltak ott a hozzávalók …

192017. 02.

|2017.02.19.|

Nem tudom miért japán, első ránézésre semmi olyan nincs benne, amitől az lehetne. …

222017. 01.

|2017.01.22.|

Kis kedvesség a kávé mellé, ez a ropogós, vaníliás keksz. Néhány hozzávalóból …

082017. 01.

|2017.01.08.|

Bejöttek a -nagyon- mínuszok, amikor az ember kifejezetten vágyik valami finom melegre …

232016. 12.

|2016.12.23.|

Nem ettem még kuszkuszt és elérkezett az idő, hogy ezt is megkóstoljam. Gondoltam …

232016. 12.

|2016.12.23.|

Nem kell mindig mindent ugyanúgy elkészíteni, tálalni és fogyasztani. A főzésben …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!