115679recept

617gasztroblogger




232018. 06.

|2018.06.23.|

A férjem süti a világ legfinomabb, hajszálvékony, “európai” palacsintáit. Én …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Régóta szerettem volna (matcha =zöld tea) port venni kis városunkban, de bárhol …

312018. 05.

|2018.05.31.|

Rajongásig szeretem a zöldfűszereket. Én azt hiszem a főzést is akkor szerettem …

262018. 05.

|2018.05.26.|

Édesanyám töltikéjét hoztam hétvégére, úgyhogy most kicsit idegen tollakkal …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Ez is tavalyi recept, az Erdélyi Konyha Palacsintáskönyvéhez készült. Akkor is …

072018. 05.

|2018.05.07.|

Nem mondanám, hogy autentikus ez a recept, de kit érdekel, ha gyorsan elkészül és …

042018. 05.

|2018.05.04.|

Hétvége jön, elő a kamrában porosodó, vagy a bárpultban rejtegetett …

242018. 04.

|2018.04.24.|

Ami nekünk a fasírt, az Törökországban és a Közel-Keleten a köfte. Általában …

282018. 03.

|2018.03.28.|

A bárány csontos részéből ilyen tartalmas, tárkonytól illatozó levest is …

262018. 03.

|2018.03.26.|

Az egyik legkedveltebb retrosüti. Gyakorlatilag elronthatatlan, és általában …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Maga a palacsinta szinte semmiből készül: tulajdonképpen liszt, víz és élesztő. …

102018. 03.

|2018.03.10.|

A japán somen tészta olyan, mint egy filigrán műtárgy. Én most egyáltalán nem …

232018. 02.

|2018.02.23.|

Kisgyermekkorom kedvenc süteménye. Emlékszem, kissé furának, picit ijesztőnek …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Egy ropogós saláta a tél kincseivel. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy csupa …

102018. 02.

|2018.02.10.|

A közkedvelt olasz minestrone-t téliesíthetjük a szintén olasz krumplinudlival, a …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Curd-öt készítettem már citromból, narancsból, sőt, málnából is. De ez az első …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Lánykori nevén korhelylevesnek hívják, nálunk valahogy mégsem ez az elnevezés …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Nem tudom ki hogy van vele, de én a télnek ebben a szakaszában már gyakran gondolok …

182018. 01.

|2018.01.18.|

Ha ropog a talpunk alatt a hó, vagy éppen jól átfáztunk a bőrünk alá is …

142018. 01.

|2018.01.14.|

A bébi avokádók láttán elcsábultam az egyik boltban. Alig vártam, hogy a …

122018. 01.

|2018.01.12.|

A legfinomabb halétel, amit mostanában ettem. A karakteres ízű diós pisztráng …

102018. 01.

|2018.01.10.|

Úgy szeretlek, mint a mákos kalácsot…szoktuk énekelni, és ez igaz is. A friss …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Karácsony második napján a lányom megkérdezte: Anya, mi csak édes sütiket …

232017. 12.

|2017.12.23.|

Régen nagy kedvencünk volt a hólabda, rendszerint anyósom készítette, még ovis …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!