97178recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Tétova ínyenc

262017. 06.

|2017.06.26.|

Zsályaszörpöt I. barátnőm 40 éves szülinapi buliján ittam először. Lehet, hogy …

242017. 06.

|2017.06.24.|

Az ötletet ehhez a tortához a 2011-es országtorta, a Kecskeméti barackos kölestorta …

222017. 06.

|2017.06.22.|

Szinte egy évet vártam arra, hogy ezt az ételt elkészíthessem. A borsó miatt, …

192017. 06.

|2017.06.19.|

A radóci csorba a román vendéglők kedvelt étele. A sokféle román csorba közt …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Ez a morzsapite az abszolút kedvencem lett ebben a szezonban. A tönkölybúza lisztnek …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Állítom, hogy ilyen formában még az is szereti a rebarbarát, aki nem. Most …

112017. 06.

|2017.06.11.|

Darált marhahúsból nem csak hamburgert készíthetünk. Ez a pikáns változat zöld …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Én nem vagyok nagy fagyi rajongó, sokszor inkább a társaság kedvéért fagyizok. …

062017. 06.

|2017.06.06.|

Könnyű, gyors, szezonális fogás. Van még sóska a kertekben, piacokon, érdemes …

042017. 06.

|2017.06.04.|

A zabkása főzése sem embert próbáló feladat, de van ennél is egyszerűbb …

312017. 05.

|2017.05.31.|

Gyermeknapra (nálunk június 1. és idéntől hivatalos ünnep) aranyos kis kekszeket …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Látványos fogást is készíthetünk néhány perces kemény munkával. A kész …

272017. 05.

|2017.05.27.|

Az amerikaiak káposztasalátája, a coleslow finom és praktikus fogás. …

272017. 05.

|2017.05.27.|

Az amerikaiak káposztasalátája, a coleslaw finom és praktikus fogás. …

242017. 05.

|2017.05.24.|

Lassan minden gyümölccsel kipróbálom a galette-t. Az áfonyás változat után itt …

222017. 05.

|2017.05.22.|

Májusban már nagyon aktuális a fagyasztó kiürítése. A régiek át kell adják a …

192017. 05.

|2017.05.19.|

A fetát és az olajbogyót egymásnak teremtették az égiek. A két alapanyagot …

172017. 05.

|2017.05.17.|

Szívesen kísérletezem a konyhában. Nagyon szeretem az olyan megoldásokat, amelyek …

152017. 05.

|2017.05.15.|

Lehetne ezen a tálon “csirkebécsi” rizzsel(krumplipürével) és uborkasalátával …

132017. 05.

|2017.05.13.|

A múltkori gombászás és töltött kucsmagomba készítés után maradt néhány …

112017. 05.

|2017.05.11.|

Tartalmas leves és főétel utáni desszerten törtem a fejem. Nyilván valami …

092017. 05.

|2017.05.09.|

Úgy tűnik, hogy a május az eperről és a spárgáról szól nekem gasztronómiailag. …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Ez az étel számomra maga a tökély: benne van a francia konyha kifinomultsága és …

052017. 05.

|2017.05.05.|

Réteslapból nem csak rétest lehet készíteni. Legújabb kattanásom a róló sütés …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!