106296recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Tétova ínyenc

152017. 12.

|2017.12.15.|

Én nagyom szeretem a sütőtök-sonka-zsálya triót. Régóta fontolgatom, hogy …

132017. 12.

|2017.12.13.|

Múltkor kalandvágyból fekete rizst vettem. Akkor még ötletem sem volt, hogyan fogom …

112017. 12.

|2017.12.11.|

Zimankós időkben az egyik legjobb leves, átmelegíti testünket-lelkünket. Nincs is …

092017. 12.

|2017.12.09.|

Vékony grillkolbászból érdemes ezt a fogást elkészíteni. Mutatós, laktató, …

052017. 12.

|2017.12.05.|

Néha rejtélyes módon kerülnek receptek a birtokomba. Ez a kekszrecept például …

032017. 12.

|2017.12.03.|

Hát, helló december! Stílusosan, egy fehér színű itallal köszöntelek, amely a …

302017. 11.

|2017.11.30.|

Amikor kitaláltam ezt az ételt, még fogalmam sem volt, milyen lesz a végeredmény. …

282017. 11.

|2017.11.28.|

A chia puding rendkívül egészséges kanalazni való. Ha akarom desszert, ha akarom …

262017. 11.

|2017.11.26.|

Régi kedvencünk ez a pulykamellel, sajttal, sonkával, bacon-nel rétegezett étel. …

232017. 11.

|2017.11.23.|

Ha kint a látótávolság 100 m-re csökken, és a nedves, bőr alá hatoló hidegbe …

212017. 11.

|2017.11.21.|

Lassan elkezdhetjük az ünnepi készülődést a konyhában is. Az előre …

192017. 11.

|2017.11.19.|

A rácponty jó példája a magyar és a balkáni konyha keveredésének. A …

172017. 11.

|2017.11.17.|

Ez nem olyan, mint a vöröslencse krémleves? -kérdezte az egyik gyermekem.  A …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Igazából négyszeresen kókuszos, de az nem hangzik olyan jól. Van benne: …

112017. 11.

|2017.11.11.|

A felvágottakra rendszerint ráununk, ezért jó, ha van a tarsolyunkban alternatíva. …

082017. 11.

|2017.11.08.|

Színes, gyümölcsös mustárokat a Loire völgyében kóstoltam először. A kastélyok …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Ez a saláta is maradékból született, akárcsak a kacsamelles, fügés quinoa …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Mióta gasztronómiai újságokban is publikálok, kicsit a jövőben élek. Gondolom, …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Legutóbbi születésnapomon vittem ilyen rudakat a kollégáimnak. Volt édes süti is, …

252017. 10.

|2017.10.25.|

E klasszikus magyar fogás eredete homályba vész. A mendemonda szerint a pékné nem …

232017. 10.

|2017.10.23.|

A sült alma számomra a gyermekkoromat idézi, akkoriban a vaskályha tetején …

212017. 10.

|2017.10.21.|

Az amerikai típusú káposztasalátát (coleslaw) szeretem variálni. Ezúttal egy …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Eddig nem jutott eszembe, hogy mustból levest főzzek. Pedig a már kifacsart …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Sokáig kétféle palacsintát ismertem: a híg palacsintát, amit csak cukorral, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!