102852recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Tétova ínyenc

212017. 10.

|2017.10.21.|

Az amerikai típusú káposztasalátát (coleslaw) szeretem variálni. Ezúttal egy …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Eddig nem jutott eszembe, hogy mustból levest főzzek. Pedig a már kifacsart …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Sokáig kétféle palacsintát ismertem: a híg palacsintát, amit csak cukorral, …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Ez a ropogós, sajtos-morzsás fedő alatt megbújó krémes tészta éppen alkalmas …

102017. 10.

|2017.10.10.|

Nemrég még szedret ettünk szederrel, most már a körtés receptek követik egymást. …

082017. 10.

|2017.10.08.|

Már nagyon közel volt a fiam 15. ( igen, nem tévedés) születésnapja és még …

062017. 10.

|2017.10.06.|

Káposztába hús kellett!- tartja a népi gyermekmondóka és az étel szinte nem is …

042017. 10.

|2017.10.04.|

Én eddig úgy gondoltam, hogy a camembert sajtot csak egészben lehet kisütni, …

022017. 10.

|2017.10.02.|

A körte és a szeder nagyon jól kiegészíti egymást. A szeder fanyarságát a körte …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Gyermekkoromban nem szerettem a káposztát.  Általában teljesen puhára főve ettük …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Kedvenc padlizsánom most közel-keleti ízvilággal. Ilyen módon, vagy picit másképp …

252017. 09.

|2017.09.25.|

A hétvégén részt vettem az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztiválon. Idén először …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Engem nagyon zavar a maradék ételek sorsa. Sokszor nehéz kiszámítani, hogy mennyi …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Az Eton mess-ről már írtam itt. Nagyon angol, nagyon oldszkúl és ahhoz képest, …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Igazi jolly joker, legtöbbször ő ugrik be, ha nincs ötletem, vagy nincs időm főzni …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Erre a kenőkére még kamaszkoromból emlékszem. Évek óta nem készítettem, így …

122017. 09.

|2017.09.12.|

A vakáció utolsó hetét nálunk töltötték az unokahúgaim. Mint a legtöbb …

092017. 09.

|2017.09.09.|

Bármennyire is szeretném itt tartani a nyarat, végérvényesen itt az ősz és …

072017. 09.

|2017.09.07.|

Nagyon szeretem a padlizsános fogásokat, sokat ismerek, de ez nekem új volt. …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A vaníliakrém és bogyós gyümölcsök kombó nagyon menő nálunk. Sokszor …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Egy olyan salátát ajánlok most, amitől garantáltan jóllakunk. A salátáknál ugye …

312017. 08.

|2017.08.31.|

Megint egy irodalmi recept következik, vagyis egy olyan ételé, amelyet Kim Leine …

282017. 08.

|2017.08.28.|

Nálunk most érik a hegyekben a vörös áfonya, málnát is lehet még kapni a piacon. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!