182179recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Kollégista Gurman

082017. 04.
 

|2017.04.08.|

...Melyben kihasználom a kínai nyelvtudásomat és végre igazi, eddig …

012016. 08.
 

|2016.08.01.|

... mikor én kollégista voltam.A Kollégista Gurman nem kollégista azóta, de nem is …

142014. 12.
 

|2014.12.14.|

Jól megígértem, hogy írok, aztán meg frankón nem lett belőle semmi... hát …

292014. 08.

|2014.08.29.|

Ennek oka, mint tudjátok, hogy Kínában töltöttem egy évet- ennek történéseiről, …

192013. 08.
 

|2013.08.19.|

http://mandarinkacsaszallo.wordpress.com/a layout bazi ronda, de emiatt rohadjon meg a …

122013. 08.
 

|2013.08.12.|

... például hagymalekváros rétest, szilvás prószát, kölesfelfújtat, tacot, …

172013. 07.
 

|2013.07.17.|

Erről a sütiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nemcsak szaftos, olcsó, …

132013. 07.
 

|2013.07.13.|

Legújabb felfedezésem. Nem győzöm készíteni!1/3 bögre lenmagliszt1/3 bögre …

112013. 07.
 

|2013.07.11.|

Gyűjtök, spórolok- elutazom ugyanis. Drága a repjegy, sej! Úgyhogy újra itt az …

282013. 06.
 

|2013.06.28.|

Amcsiknál- megint csak őket tudom emlegetni, mint a fogyasztói társadalom bástyája- …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Tegnap megint szójatejet főztem (továbbra sem tudok felülemelkedni az irreálisan …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Ráadásul mostanában még csak rá sem szolgálok!Mindenesetre nagyon jól esik és …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Gondolom sokaknak feltűnt már, hogy a két legnagyobb ünnepünk- karácsony és …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Bitang régi recept, nem is tudom, honnan van, de rettenetesen olcsó, egyszerű és …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

NAGYON szeretem a pogácsát. Krumplisat, tejfölöset, fokhagymás-diósat, jó borsos …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

Sokaknak nyilvánvaló lehet mostanában, hogy letettem mindennemű gabona- és egyéb …

312013. 01.
 

|2013.01.31.|

A beef jerky újabb verziója.A marhaszív talán bizarr hozzávaló, de én híve vagyok …

122013. 01.
 

|2013.01.12.|

A joghurtos kevert tészta tökéletes alapja muffinoknak, de még tortáknak is, és …

082013. 01.
 

|2013.01.08.|

A véres húsoknak nagy rajongója lettem. véres hátszín, rozé kacsamell, könyéken …

172012. 12.
 

|2012.12.17.|

Kínai sütirecept a tigris évének ünneplésére, eredetileg fekete szezámmal és …

052012. 12.
 

|2012.12.05.|

(sajog vijjog zsivajog)de régen blogoltam. Ez többek közt annak tudható be, hogy …

132012. 11.
 

|2012.11.13.|

Egészséges süti, szép süti, jó süti, nyomott banán-eltűntető süti, …

122012. 11.
 

|2012.11.12.|

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, akit felháborít a szójatej és egyéb …

212012. 10.
 

|2012.10.21.|

Low-carbnak nem mondanám, mert azért darabjában még mindig van 15 gr CH, de valami …

1
next page


Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!