102852recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Kisildi

192017. 10.

|2017.10.19.|

Hozzávalók:50 dkg cukor2,5 dl víz1 kanál méz1 kanál rózsavíz1 kanál …

042017. 10.

|2017.10.04.|

Hozzávalók:1/2 kg bébicékla1 db konzerv  kókusztej1 citrom levekevés reszelt …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Hozzávalók 4 adaghoz:2 kanál olaj2 szál sárgarépa2 szál petrezselyemgyökér1 kis …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Hozzávalók (48 db-hoz)15 dkg háj (vagy 20 dkg zsíros vaj)28-30 dkg liszt4 tojás …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Ezt a finomságot kollegám születésnapjára sütöttem, hatalmas sikert aratott, …

272017. 08.

|2017.08.27.|

Bármilyen szárnyasmájból finom.Hozzávalók:50 dkg pulykamáj25 dkg kacsazsír (vagy …

192017. 08.

|2017.08.19.|

A töltelék alapanyagaihoz bármit felhasználhatunk, ennek csak a képzeletünk szabhat …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Pazar előétel, reggeli. Pirítósra is lehet kenni, ha joghurttal készítjük teljesen …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Pazar előétel, reggeli. Pirítósra is lehet kenni, ha joghurttal készítjük teljesen …

062017. 08.

|2017.08.06.|

A tészta receptjét Gabojszától kölcsönöztem. Foszlós, puha, finom péksütemény, …

032017. 08.

|2017.08.03.|

Hozzávalók 4-5 személyre:1 fej kb 1 kilós karfiol4-5 szál zöldhagyma1 piros paprika …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Hozzávalók 8 darabhoz:30 dkg liszt2 dl tej20 g friss (vagy 4 g száraz) élesztő20 g …

142017. 07.

|2017.07.14.|

Ezt a receptet ma hallottam Krisztinától, annyira finomnak tűnt, hogy azonnal el is …

142017. 07.

|2017.07.14.|

A púpos rántottát gyakran készítem reggelire, de még gyakrabban levesbetétnek. Nem …

092017. 07.

|2017.07.09.|

Hozzávalók kb 45-50 darabhozA tésztához:50 dkg liszt25 dkg vaj2 dl tejföl2,5 …

162017. 06.

|2017.06.16.|

A recept inspirációja innen van, a Csipkerózsika nevet pedig a hosszas …

032017. 06.

|2017.06.03.|

Ezt a finom pitét maradékokból készítettem, egy grillezett csirke melle húsából, …

212017. 05.

|2017.05.21.|

Hozzávalók:5 dl paradicsomlé2,5 dl narancslé1 dl limelétabasco szósz ízlés …

182017. 05.

|2017.05.18.|

A 33. Blogóstoló háziasszonya Márti, a "Hogy meg tudjuk nézni" blog írója. Ez …

112017. 05.

|2017.05.11.|

Már harmadszor készítem el ilyen módon, számomra ez a legfinomabb egyben sült karaj …

062017. 05.

|2017.05.06.|

Ezt a nagyon finom marokkói csicseriborsó levest Évától, a "matyievakonyhaja" blog …

012017. 05.

|2017.05.01.|

Sajnos nem bírom enni a nyers tojássárgából készült majonézt. Már megpróbáltam …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Emő és Attila eljegyzési, szűkkörű vacsorájára készült.Hozzávalók egy 24 cm …

232017. 04.

|2017.04.23.|

Hozzávalók 6 személyre:1 nyúl (1,25-1,5 kg)25 dkg champignon gomba2 fej …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!