175022recept

617gasztroblogger




152019. 06.

|2019.06.15.|

A balkáni konyhákban a fiatal eperfa-leveleket  (fehér eper - Morus …

042019. 06.

|2019.06.04.|

A májusi hosszan tartó esőzések utáni első napsütéses napokon a közeli hegyi …

012019. 06.

|2019.06.01.|

Egy kis üveg medvehagyma termést tartósítottam tejsavas erjesztéssel. Sok nem …

312019. 05.

|2019.05.31.|

Bodzavirágból pezsgőt sokan készítenek, de a legtöbben élesztővel. Ebben a …

222019. 04.

|2019.04.22.|

A pongyola pitypang  az egyik legegészségesebb vadzöldség. Táplálkozási …

222019. 04.

|2019.04.22.|

A pongyola pitypang  az egyik legegészségesebb vadzöldség. Táplálkozási …

052019. 04.

|2019.04.05.|

A fermentálási láz még tart nálam, egyre több zöldséget, gyümölcsöt …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Ezelőtti bejegyzésemhez, vagyis a fermentált uborkához néhány szösszenet.A …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Ezek az ételek számos egészségügyi előnyhöz juttatják a szervezetet. Az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!