192834recept

617gasztroblogger


Elrendezés:

  Gasztroblog: Erdőkóstoló

212020. 02.

|2020.02.21.|

„A füvek tudományára az okossággal bíró embert semmi inkább fel nem ébresztheti …

282019. 12.

|2019.12.28.|

A diót leginkább édességekhez használjuk, de - különösen a ha van, aki …

212019. 12.

|2019.12.21.|

Omlós, vajas, édes kekszek a sült vaj jellegzetes finom ízével, rajtuk kellemes …

192019. 12.

|2019.12.19.|

Kíváncsi voltam, vajon régen volt-e valami erdei hozzávaló az ünnepi asztalokon, …

182019. 12.

|2019.12.18.|

A korábbi medvehagymás podagrafüves káposztasavanyítás után ezúttal …

182019. 12.

|2019.12.18.|

A korábbi medvehagymás podagrafüves káposztasavanyítás után ezúttal …

182019. 12.

|2019.12.18.|

A korábbi medvehagymás podagrafüves káposztasavanyítás után ezúttal …

042019. 12.

|2019.12.04.|

A savanykás, jellegzetesen fanyar kökénylekvár jól szerepelhet egy édes …

042019. 12.

|2019.12.04.|

A savanykás, jellegzetesen fanyar kökénylekvár jól szerepelhet egy édes …

032019. 12.

|2019.12.03.|

A savanykás, jellegzetesen fanyar kökénylekvár jól szerepelhet egy édes …

012019. 12.

|2019.12.01.|

A savanykás, jellegzetesen fanyar kökénylekvár talán a legfinomabb egy …

242019. 11.

|2019.11.24.|

A gombatartósítás módjai közül a savanyítás, páclében tartósítás …

112019. 11.

|2019.11.11.|

A tejsavas fermentálásban, vagyis a tejsavas erjesztéses savanyításban nehezen, …

042019. 11.

|2019.11.04.|

A régi korokban még tömegesen felhasznált vadgyümölcsünkről, a kökényről úgy …

252019. 10.

|2019.10.25.|

Talán az október az a hónap, amit leginkább az erdei gombák hónapjának mondhatunk. …

012019. 10.

|2019.10.01.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

012019. 10.

|2019.10.01.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

302019. 09.

|2019.09.30.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

102019. 08.

|2019.08.10.|

A hüvelyesek fermentálása nem kis kihívás, de igazából nem is a fermentálás …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!