185006recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Erdőkóstoló

112019. 11.

|2019.11.11.|

A tejsavas fermentálásban, vagyis a tejsavas erjesztéses savanyításban nehezen, …

042019. 11.

|2019.11.04.|

A régi korokban még tömegesen felhasznált vadgyümölcsünkről, a kökényről úgy …

252019. 10.

|2019.10.25.|

Talán az október az a hónap, amit leginkább az erdei gombák hónapjának mondhatunk. …

012019. 10.

|2019.10.01.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

012019. 10.

|2019.10.01.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

302019. 09.

|2019.09.30.|

Ha a fermentálás, a hajdina és a vadgyümölcsök együtt vannak, akkor jöhetnek …

102019. 08.

|2019.08.10.|

A hüvelyesek fermentálása nem kis kihívás, de igazából nem is a fermentálás …

102019. 08.

|2019.08.10.|

A hüvelyesek fermentálása nem kis kihívás, de igazából nem is a fermentálás …

092019. 08.

|2019.08.09.|

Vargányából és néhány más erdei gombából a legegyszerűbb a legfinomabb, és a …

092019. 08.

|2019.08.09.|

Vargányából és néhány más erdei gombából a legegyszerűbb a legfinomabb, és a …

092019. 08.

|2019.08.09.|

A hüvelyesek fermentálása nem kis kihívás, de igazából nem is a fermentálás …

042019. 08.

|2019.08.04.|

Picit sós bodzabogyó (fekete bodza) lekvárt készítettem kék szilvával összefőzve …

042019. 08.

|2019.08.04.|

A szegfűgomba mindig apró és nagyon finom kirántva is, na de ki szeret sokat …

042019. 08.

|2019.08.04.|

A szegfűgomba mindig apró és nagyon fonom kirántva is, na de ki szeret sokat …

032019. 08.

|2019.08.03.|

Omlós tészta közé sok finom gyümölcs tölthető, az erdőben gyűjtött szeder is …

022019. 08.

|2019.08.02.|

Augusztus vége szeptember eleje a húsos som érése, így hamarosan lehet új …

022019. 08.

|2019.08.02.|

Laktofermentált, alkoholmentes pezsgőitalok végtelen variációban készíthetők, …

012019. 08.

|2019.08.01.|

Laktofermentált, alkoholmentes pezsgőitalok végtelen variációban készíthetők, …

182019. 07.

|2019.07.18.|

Az eperfák gyümölcse talán kissé mostohán kezelt napjainkban itthon, de nem volt ez …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!