175296recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Gabojsza konyhája

222019. 07.

|2 órája|

Ilyen fajta zsebes megoldással töltött húst készítettem korábban is, ám ez a …

192019. 07.

|2019.07.19.|

Május eleje óta nagyon odafigyelek arra, mit, és főleg mennyit eszem. Szigorúan …

262019. 06.

|2019.06.26.|

Örök nyári kedvenc, jó kaprosan és csomborosan. Ezúttal nem a hagyományos, darált …

192019. 06.

|2019.06.19.|

Szeretek ráérősen főzni. Szeretem megadni a módját, a lehető legjobb alapanyagokat …

162019. 06.

|2019.06.16.|

A Pinteresten jött szembe a receptvideója ezeknek a gyönyörűségeknek és …

122019. 06.

|2019.06.12.|

Egy nagyon zöld juice készült ma, csupa zöld zöldségből, a kertből frissen …

112019. 06.

|2019.06.11.|

Megtaláltam a tökéletesen húsízű vegán mennyországot! Süngombának* hívják. Ha …

062019. 06.

|2019.06.06.|

Kellemesen savanykás, igazán jóízű reggeli juice született ebből a pár …

052019. 06.

|2019.06.05.|

Ha hozzám hasonlóan szereted tudni, mit eszel, és kerülöd az adalékokkal …

042019. 06.

|2019.06.04.|

Cukormentes, mivel nem cukorral készült, mert minimálisra redukáltam a …

032019. 06.

|2019.06.03.|

Tavaly tavasszal elvégeztem egy sajtkészítő tanfolyamot Kecskeméten, így …

022019. 06.

|2019.06.02.|

Nemrég vettem egy slow juicert* (lassú prés), és reggelente egy-egy finom …

302019. 05.

|2019.05.30.|

Gyerekkoromban sokat gombásztunk a szüleimmel a mezőségen. Mostanság – mivel …

292019. 05.

|2019.05.29.|

Útravalónak, tízórainak, irodai ebédnek, vagy - mint a képen – felszeletelve …

282019. 05.

|2019.05.28.|

Kedvenc ételeimet megpróbálom a lehető legdiétásabban elkészíteni. A napokban …

222019. 05.

|2019.05.22.|

Kicsit retro, de igazán finom ebédünk volt ez a töltött pulykacomb. Érdemes jól …

202019. 05.

|2019.05.20.|

Ezt a húsmentes muszakát napra pontosan 12 évvel azután készítettem, hogy elkezdtem …

132019. 05.

|2019.05.13.|

Bevallom, nem hittem, hogy a savanyított spárga képes roppanós maradni, és hogy …

042019. 05.

|2019.05.04.|

Kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a …

252019. 04.

|2019.04.25.|

Ez is úgy kezdődött, hogy lássuk, mi van a hűtőben, aztán dobjunk össze valami …

232019. 04.

|2019.04.23.|

A nyárson sült hús mindig nyerő, ha kevés hússal akarunk több embert jóllakatni. …

182019. 04.

|2019.04.18.|

A rillette a francia konyha klasszikusa, nem más, mint cafatokra szedett, zsírban …

162019. 04.

|2019.04.16.|

Diétázó pizza-imádók kedvence. Egyszerű, mint a faék, pillanatok alatt elkészül, …

142019. 04.

|2019.04.14.|

ÉP rántott gombát kért ebédre, ez a puffancs meg olyan jól sikerült, hogy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!