122433recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Gabojsza konyhája

242018. 09.

|2018.09.24.|

Ezt a pofon egyszerűen elkészíthető, ám annál finomabb almatortát Toszkána …

092018. 09.

|2018.09.09.|

Az idei utolsó házi fagylaltom igazán krémesre és kellemesen savanykásra sikeredett …

072018. 09.

|2018.09.07.|

Megjelent a chocoMe 2018-as őszi kollekciója: a chocoMe manufaktúra …

282018. 08.

|2018.08.28.|

Nagy rajongója vagyok a sült karfiolnak és a karfiolkrémnek is, így nagyon …

272018. 08.

|2018.08.27.|

A hétvégén vettem pár szép barackot a piacon, minden bizonnyal az idei szezon …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Ezek a csinos kis „rőzsék” önmagukban is beillenek egy teljes fogásnak. Ha van …

242018. 08.

|2018.08.24.|

A hokkaido-tök kisebb méretű, intenzíven narancsszínű japán tökfajta. Igazi …

022018. 08.

|2018.08.02.|

Kissé rusztikus kinézetű, de annál finomabb lett Adél lányom idei szülinapjára, …

302018. 07.

|2018.07.30.|

A ricottás sonkatekercsek az idei kerti partik másik nagy kedvence nálunk, a …

262018. 07.

|2018.07.26.|

Levendula-őrületem újabb állomása. Elkészítéséhez házi levendula szörpöt …

242018. 07.

|2018.07.24.|

A legtutibb partyfalatkák, mindössze 3 hozzávalóból. Kell hozzájuk egy jó édes, …

232018. 07.

|2018.07.23.|

Idén tobzódtam a levendulás finomságokban köszönhetően a kiskőrösi …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Könnyű nyári vacsoránk volt, de vendégváró előételnek is bevetném. Egy pohár …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Pár száll friss zöldfűszer, pár szem bors, néhány gerezd fokhagyma és némi …

182018. 07.

|2018.07.18.|

Este elkészítem, másnap vihetem magammal a munkahelyemre ebédnek. Hidegen szépen …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Vettem egy kiló fagyasztott sprotnit és elkészítettem ÉP egyik kedvencét, az olajos …

222018. 06.

|2018.06.22.|

Az én sajtos makarónim annyiban hasonlít az eredeti amerikai receptre, hogy bechamel …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Tudom, kicsit hatásvadász a cím, mert hogy lehet egy szörp cukormentes? Hát úgy, …

192018. 06.

|2018.06.19.|

Jártál már úgy, hogy amíg elkészült, meg is puhult a kovászos uborkád? Én igen, …

142018. 06.

|2018.06.14.|

A legkedveltebb villám-desszertünk, amit variálhatunk kedvünkre és amihez mindig …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Íme egy isteni, ám pikk-pakk elkészülő likőrt „recept”, ami magában is igen …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Az alábbi füstölt pisztráng krémet sajtkrém, vagy mascarpone helyett szarvasi …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!