192443recept

617gasztroblogger


092020. 06.

|2020.06.09.|

Ahogy telik az idő, egyre kevésbé kívánom a húst. Én, aki bármikor szívesen …

032020. 06.

|2020.06.03.|

Ha az elmúlt hónapok főzését jellemeznem kéne, akkor egyértelműen a gyors …

212020. 05.

|2020.05.21.|

#28Mutattam nektek néhány héttel ezelőtt a Marton Adri #gasztrosulijában tanult …

202020. 05.

|2020.05.20.|

Úgy nő a kert végében a csalán, hogy öröm nézni. Szúrós „természete” …

012020. 05.

|2020.05.01.|

Mit szólnál egy tökéletes magos cipóhoz, egyenesen a saját sütődből?  Most …

292020. 04.

|2020.04.29.|

Tegnap ebédre készült ez az egyszerű, a család szerint mégis finom mártás …

232020. 04.

|2020.04.23.|

Mindenkinek biztos megvan a jól bevált grízgaluska receptje. Gyakran főzitek? …

192020. 04.

|2020.04.19.|

A receptet Tintás barátomtól tanultam, aki szakács és ezermester egy személyben. …

142020. 04.

|2020.04.14.|

húsvét after, sonkalé felhasználás, bableves

092020. 04.

|2020.04.09.|

#12Síelés alatt a hüttében egy étel van, amit én mindig tuti, hogy szeretnék enni, …

032020. 04.

|2020.04.03.|

Volt egy doboz „határidős” friss bébi spenótom, meg egy fél csokor medvehagymám …

162020. 03.

|2020.03.16.|

Hozzávalók 4 adaghoz(22X22 cm-es sütőforma)A raguhoz:40 dkg darált marhahús1 fej …

272020. 02.

|2020.02.27.|

Hős lennék, ha csak a két kis kezemmel dagasztott tésztából készült pizza …

072020. 02.

|2020.02.07.|

A férjem gyengéd noszogatására kezdtem el olyan ételeket fözni, amikben nincs …

062020. 02.

|2020.02.06.|

Nem úgy megyek a henteshez, hogy na, ma oldalast fogok sütni, de ha szépet találok, …

032020. 02.

|2020.02.03.|

Január eleje óta újra tartom a napi 1200 kalóriás étrendet. Aki számolt már …

312020. 01.

|2020.01.31.|

Számomra a burek annyira összetartozik a horvát tengerparti nyaralással, mint borsó, …

272020. 01.

|2020.01.27.|

Január elején újra nekiálltam az 1200 kcal-ás diétámnak, amivel tavaly tavasszal …

212020. 01.

|2020.01.21.|

Ezt az ételt is a neten találtam egész pontosan  egy Facebook csoportban. …

042019. 12.

|2019.12.04.|

A hideg időben egyre gyakrabban eszünk gazdag, forró leveseket akár vacsorára is. …

122019. 11.

|2019.11.12.|

Ez az a leves, amit Édesanyámnak minden alkalommal meg kell főzni, ha itt van nálunk, …

212019. 10.

|2019.10.21.|

Szüleim mindig sok friss zsályát hoznak. Sajnálom az összes gyönyörű levelet …

022019. 10.

|2019.10.02.|

Gazdag zöldségleves olasz módra. Toszkánában ezt egy kevés kovászos kenyérrel …

272019. 09.

|2019.09.27.|

Frittata, vagy mondhatni tepsis rántotta színes zöldségekkel. Gyors vacsora, de egy …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!