183740recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Főzök-sütök-mosogatok

082019. 09.

|2019.09.08.|

Ugyan előző este felnőttekül megbeszéltük, hogy inkább a pihenés, nem állunk …

032019. 09.

|2019.09.03.|

Miután nagyjából kialudtuk magunkat, összeszedelőzködtünk és nekilódultunk …

022019. 09.

|2019.09.02.|

Második reggel is még sötét volt mikor meg lett fújva az ébresztő. Hatalmas nagy …

012019. 09.

|2019.09.01.|

Történt vala, hogy tavaly az én férjem úgy gondolta, hogy ideje pipát tenni a …

182019. 04.

|2019.04.18.|

Lánykám ezerrel nyaggatott valami juhtúrós pogácsáért. Hát összehoztuk. Igaz, …

062019. 03.

|2019.03.06.|

Annyi kovászos projekt kering a gondolataimban, hogy csak kapkodom a fejem. Múlt héten …

272019. 02.

|2019.02.27.|

Pár napja erősen kakaós csiga fészkelte be magát a gondolataimba. Igenám, de a …

242019. 02.

|2019.02.24.|

Farsang van még, vagy micsoda. Tehát fánk dukál.Szembejött velem egy szódaporos …

312017. 12.

|2017.12.31.|

Gondolom vártátok már a beharangozott Külső Hebridás beszámolót, sorry a …

282017. 12.

|2017.12.28.|

Negyedik nap reggelén összeszedtük a szállásról a csomagjainkat és elindultunk …

272017. 12.

|2017.12.27.|

Kirándulásunk harmadik reggelén izgatottan néztünk ki az ablakon, hogy vajon csoda …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Vasárnap reggeli indulásnál nyertünk egy órát a téli óraátállítás nyomán. …

252017. 12.

|2017.12.25.|

Hogy kerül a csizma az asztalra? Avagy mit keres utibeszámoló egy (tetszhalott) …

062017. 10.

|2017.10.06.|

Fene aki gondolt arra, hogy életet leheljen a blogba. Van amúgy is kismillió gondom, …

192017. 02.

|2017.02.19.|

Nem vagyok egy nagy palacsinta rajongó. Lehet a gyerekeim sűrűbben ennék mint ahogy …

222016. 12.

|2016.12.22.|

Azt hiszem megdöntöm az egyazon témában egymás után feltöltött receptjeim …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Hozzávalók 20 cm átmérőjű tortához: 6 tojásfehérje, 42 dkg aprószemű …

052016. 11.

|2016.11.05.|

Vagyis, hogy.....a gesztenye van túlsúlyban. Hisz ilyenkor október közepe után …

192016. 09.

|2016.09.19.|

Volt némi dugi tisztított, nyers gesztenyém a fagyasztóban még a tavalyi termésből …

202016. 06.

|2016.06.20.|

Hát a mai nap archívumok kerülnek elő, takarítok a fényképezőgép …

162016. 06.

|2016.06.16.|

Tegye fel a kezét, aki a Nutellát nem szereti. Na, ugye milyen kevés kéz van a …

152016. 06.

|2016.06.15.|

Volt már példa arra, hogy említést tettem egyik kedvenc szakácskönyvemről, mely a …

142016. 06.

|2016.06.14.|

Nos, akkor ha már volt leves, volt főétel...legyen egy desszert is az egykori …

092016. 06.

|2016.06.09.|

Nos, ha már elrepültünk Zöld Fokra, nehogy már egy grillezés/szörfözés után …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!