Főzni jó! Sütni még jobb!
Minden répa hámozásnál befalok egy darabkát, de önmagában, nyersen nem megy.…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Ezt a kis, kagyló forma tésztát egyszerű sütni, csak forma kell hozzá. Frissen…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Most a kenyeret sütöttem hozzá, de maradék kenyérből is elkészíthető, formára…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Fagyasztott áfonyával készítettem, könnyed sütemény. Hamar fogyós kategória.…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Még húsvét előtt ígértem, hogy hozom a harmadik kipróbált osztrák ételt is.…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Újabb osztrák húsvéti étel, másodikként ezt próbáltam ki. Kenyértésztában…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Kipróbáltam néhány receptet az osztrák konyhából, amit ott előszeretettel…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Hozzávalók a tésztához: 35 dkg liszt, 10 dkg cukor,
8 dkg margarin, 8 dkg zsír…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Hozzávalók a tésztához: 50 dkg finomliszt, 5 dkg
vaj, 4 dkg cukor, 2,5 dkg…
Főzni jó! Sütni még jobb!
Hozzávalók (4személyre): 40 dkg juhsajt, 2 tojás,
zsemlemorzsa, olaj, só,…