123708recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Belvárosi konyha

142018. 02.

|2018.02.14.|

Ha véletlenül megkérem Mr. Kardost, hogy vásároljon be helyettem, mindig csempész a …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Mint tudja az engem régóta követő kedves Olvasó, fanatikus zöldségimádó vagyok. …

122018. 02.

|2018.02.12.|

Szombaton megírtam, a publikálással csúszok, de íme:Mostanában egyre többször …

092018. 02.

|2018.02.09.|

Gyerekkoromban utáltam, hogy minden étkezéskor volt leves. Anyukám valahogy mindent …

042018. 02.

|2018.02.04.|

Volt egy ismerősöm, aki félig orosz, félig magyar születésű. Mikor náluk …

042018. 02.

|2018.02.04.|

Recept nincs, a képek önmaguklért beszélnek. S aki kíváncsi a mondandómra, a …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Zsebekndőnyi területünkön rengeteg paradicsom termett. Batudható ez annak, hogy …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Egy zsebkendőnyi lehetőséget kaptunk arra egy barátunktól, hogy Mr. Kardossal és …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Volt egy ismerősöm, aki félig orosz, félig magyar születésű. Mikor náluk …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Nem sok kenyeret eszünk. Mr. Kardos szokott szendvicset vinni magával a munkahelyére, …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Mostanában egyre többet időzünk a konyhában Nagylábbal kettesben. Meglehetősen …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Gyerekkoromban amikor Hildus hazajött a bentlakásos iskolából, Manci mamám mindig …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Van két étel, amit minden húsvétkor elkészítek - a csülkös bableves és a …

122017. 04.

|2017.04.12.|

Nagyon szeretem a káposztaféléket, köztük a karalábét is. Régen ettünk már, s …

262017. 02.

|2017.02.26.|

Kapor függő vagyok. Sokan nem. Értem, de megérteni nem tudom. S hogy miért? Íme a …

232017. 02.

|2017.02.23.|

Mindenkivel előfordult már, hogy keletkezett maradék. Egy fél adag pörkölthöz nem …

142017. 02.

|2017.02.14.|

Miután nyáron sikerült rendezni sorainkat és Nagylábbal életünk felfelé kezdett …

042016. 07.

|2016.07.04.|

Amikor idénygyümölcsök és zöldségek vannak, többször főzöm ugyanazt, ezért a …

042016. 07.

|2016.07.04.|

Miután nyáron sikerült rendezni sorainkat és Nagylábbal életünk felfelé kezdett …

142016. 06.

|2016.06.14.|

Szeretem a spárgát. Sokféle étel elkészítéséhez jó alapanyag. Lehet rakottként, …

062016. 06.

|2016.06.06.|

Itt a nyár, azaz elkezdődött a befőzés-elrakási szezon. Múlt héten szedtünk …

032016. 06.

|2016.06.03.|

Nem vagyok nagy sütis, ahogy a korábbi írásaimban már tapasztalhatta az Olvasó, de …

022016. 06.

|2016.06.02.|

A rakott ételeket a kedvenceim. Laktató, mégis könnyű, s könnyen elkészíthető …

012016. 06.

|2016.06.01.|

Nagyon kevés sütemény fogy nálunk. Le is szoktam a sütésről az elmúlt évben, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!