123906recept

617gasztroblogger




232018. 06.

|2018.06.23.|

Vettem egy kiló fagyasztott sprotnit és elkészítettem ÉP egyik kedvencét, az olajos …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Tudom, kicsit hatásvadász a cím, mert hogy lehet egy szörp cukormentes? Hát úgy, …

152018. 01.

|2018.01.15.|

Év végén tettünk ÉP-vel meg a lányokkal egy nagy erdei sétát, útba ejtettünk …

272017. 11.

|2017.11.27.|

Az elkészítése pofon egyszerű, az íze remek és hasonlóan jó hatással van az …

282017. 09.

|2017.09.28.|

A zellersóhoz hasonlóan zsályasót is szoktam készíteni, amivel nagyon finom sertés …

132017. 09.

|2017.09.13.|

A padlizsános zakuszka sem lett trónfosztott, de ezt is ki kellett próbálnom. Finom …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Régebben gourmet boltokban vettem, de pár éve már itthon készítem a zellersót (is) …

112017. 09.

|2017.09.11.|

Padlizsánból lekvárt? Fügével meg dióval? Miért ne? Főztem már korábban …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Anyósomnak híresen jó volt a csalamádéja. Édesanyám a mai napig az ő receptje …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Az ELŐZŐ ELTEVÉSHEZ KÉPEST szinte csak annyi változott,hogy most 11 kiló volt …

082017. 09.

|2017.09.08.|

Minden évben szárítok itthon chilit meg cseresznye paprikát, ami megterem a …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

112017. 08.

|2017.08.11.|

Az idei már saját termésből készült, némi vaníliával megbolondítva, mert a …

082017. 08.

|2017.08.08.|

A bodza terméséből készült lekvár teljesen más jellegű, mint a virágából …

062017. 08.

|2017.08.06.|

Idén gyönyörűek a paradicsomok a kertben! Tavaly az árgyasudvarhelyi, brassói és …

012017. 08.

|2017.08.01.|

A nyár egyik legkedveltebb foglalatossága a befőzés. Ha egyszerre keveset teszünk el …

222017. 07.

|2017.07.22.|

Annak idején hagyományosan így raktam el. Aztán valahogy elriasztott a …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Talán meggyet használok legtöbbet télen, a befőttek közül, ezért idén nagyon sok …

312017. 05.

|2017.05.31.|

Rekord idő alatt, 1 óra 20 perc alatt sikerült üvegekbe varázsolnom 10 kg …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Nagyon szeretem a rebarbarás dolgokat, eperrel verhetetlen párost alkot nálam (lassan …

252017. 05.

|2017.05.25.|

Május végén az első, úgy mond "befőzésem", a bodza szirup készítése. Számomra …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!