Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Húsvétra készítettem ezt a finomságot. Mert ha már egyszer húsvét, együnk húst. Esetemben…
Tudom, hogy a gyümölcsöket nem szabadna keverni más ételcsoporttal, de ez egy igazi…
Házilag. Sokadik variáció.Eddig  Gréta videója alapján készítettem szódabikarbónával…
 Házilag......sokadik variáció. Eddig  Gréta videója alapján készítettem…
Imádom a gyorséttermi kajákat, a girosz az egyik örökös kedvencem. Mivel 10-ből 10x nem…
Lehet, hogy nem túl guszta, mert barna,- és a kép sem a legjobb -  de nagyon-nagyon finom…
Még nem csináltam ilyet, de engedjétek meg, hogy egy posztba sűrítsék két “receptet” is.…
Kezdjük a legfontosabbal, megmutatom a tegnapi étkezésemet:Láthatod, hogy majdnem minden…
Most a szejtánt favorizálom, ami más néven búzahús vagy egyszerűen sikérből készített…
És savanyú uborkával.Az úgy volt, hogy rábukkantam az Origón egy írásra, ahol a vegák és…
Ez a finomság negyed óra alatt készült a serpenyőmben, és meg nem mondaná senki, hogy a…