106296recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Oggi cucuino io!

102017. 12.

|2017.12.10.|

Az utóbbi években mindig készült ilyen nálam, már legalább is ami a formát illeti …

122017. 11.

|2017.11.12.|

Jómagam sosem voltam nagy rajongója a sütőtök levesnek, de azárt az utóbbi …

272017. 09.

|2017.09.27.|

A palacsinta nem csak édes töltelékkel finom. Nálunk a minap ricottás-spenótos …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Majdnem elfelejtkeztem erről a psztról, így utólag kissé nehéz összeszedni, hogy …

202017. 08.

|2017.08.20.|

Noha még egy tegnapi anyag is itt figyel talonban, ezt most azonnal meg kell osztanom …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Ha tojást nem teszel a tetejére, akkor vegán :)Már jó ideje szemeztem a "zoodle" …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Ebben a posztban egy koreai csípős pasztáról lesz szó. Voltaképpen egy fermentált …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Mivel még sosem volt szerencsém a "másnapos" rizottóból készült arancinit …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Mivel még sosem volt szerencsém a "másnapos" rizottóból készült arancinit …

202017. 06.

|2017.06.20.|

Ez az édes-savanyú retek pikk-pakk kész van, és napokig, hetekig eláll egy üvegben …

072017. 04.

|2017.04.07.|

Szóval az úgy volt, hogy január végén elmentünk egy kínai holdújév ünneplésre, …

072017. 04.

|2017.04.07.|

Szóval az úgy volt, hogy január végén elmentünk egy kínai holdújév ünneplésre, …

272017. 02.

|2017.02.27.|

Hozzávalók (kb. 8 nagy "fasírthoz"):- 1/4 csésze sörélesztőpehely- 1/2 csésze …

222017. 01.

|2017.01.22.|

Csak mert már rég nem volt aktivitás a blogon :)Na jó, nem azért. Persze nyilván …

062016. 11.

|2016.11.06.|

Brokkoliból gyakorta csinálok krémlevest, nagyon egyszerűen, pár hozzávalóból, a …

222016. 10.

|2016.10.22.|

Vagyis sushi szendvics.Történt nemrégiben, hogy megérett az idő, hogy kipróbáljam …

062016. 10.

|2016.10.06.|

Mostanában megint eluralkodott rajtam a krémleves-mánia (talán ez az ősz hozadéka …

212016. 09.

|2016.09.21.|

Namost én amondó vagyok, nem szégyen az, ha az ember lányának röpke fél órája …

052016. 09.

|2016.09.05.|

Igazán különleges köret, mégsem igényel hatalmas türelmet és sok időt az …

052016. 09.

|2016.09.05.|

Még a nyár elején készült ez a saláta is. Csak úgy összedobtam, ehhez sem kell …

052016. 09.

|2016.09.05.|

Vagy friss házi sajt. Nem is kell hozzá sok minden, csak némi tej és savanyító …

262016. 05.

|2016.05.26.|

Van az úgy néha, hogy az ember elfelejtkezik a dolgokról, amiket tervezett. Én …

242016. 05.

|2016.05.24.|

Nos, ez egy végtelen egyszerű dolog, recept sem igazán kell hozzá. Kell viszont egy …

222016. 05.

|2016.05.22.|

Pár hete egyszer vásárlás közben akadt meg a szemem a nagy zöld virágokon, és …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!