97178recept

616gasztroblogger




262017. 06.

|2017.06.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg liszt, 1 evőkanál tejföl, 3,5 dl langyos víz, 1 …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg liszt, 1 evőkanál tejföl, 3,5 dl langyos víz, 1 …

252017. 06.

|2017.06.25.|

Sóágyon sült csirke. A világ legegyszerűbb étele. Azoknak ajánlom, akik úgy …

172017. 06.

|2017.06.17.|

cseresznye chutneyÉvről évre egyre jobban kedvelem ezt a szószféleséget. Nem …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Régóta foglalkoztat már, egy jó kis csemege karaj, ami nem más mint a kolbásszal …

072017. 06.

|2017.06.07.|

Ahogy tegnap gondoltam, ma is padlizsános étek került az asztalra.Az elhatározás nen …

022017. 06.

|2017.06.02.|

Szeretem a színes ételeket, annyira jól mutatnak egy hófehér tányéron, hogy néha …

302017. 05.

|2017.05.30.|

Szóval, itt a nyár elején, mert most már mondhatjuk nyugodtan, hogy itt van, úgy …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Arandrágabarátim esmét elérkezett egy blogkóstoló utolsó pillanata, ami nem csak a …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Mascarponés-fűszeres csirkecombfilé. Ez az étel is egyik újabb receptem. A csirke …

152017. 05.

|2017.05.15.|

Rántott csirkemáj egy kis extrával. :D Idén húsvétkor kissé elszámoltam magam a …

142017. 05.

|2017.05.14.|

Szerintem van az, amikor a vasárnapod nagy részét, nem akarod a konyhába tölteni …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Egy igazi hétvégi ebédet kaptok ma tőlem sok szeretettel, amiből egyszerű nagy …

042017. 05.

|2017.05.04.|

Valószínűleg ez egy ilyen hét...Csak a tészta, meg az ötlet...Lehet, hogy …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Péntek, halnap. Na meg munkanap, hát nem bonyolítom túl.Hozzávalók:fejenként egy …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Az elkészítés menete: A kacsamelleket letisztítjuk, lehártyázzuk, a lelógó …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Valahol a hűtő mélyén, ott van, mindig ott van.A maradék!Ráadásul még lusta is …

142017. 04.

|2017.04.14.|

»HOZZÁVALÓK«- 45 dkg liszt- 2 dkg friss élesztő- 1 kk cukor- 5 dkg olvasztott vaj- …

122017. 04.

|2017.04.12.|

Húsvétkor, az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Ebben a szép, fogjuk rá, meleg időben, a bátrabbak már grilleznek. No, az ilyen …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!