123678recept

617gasztroblogger




262018. 09.

|2018.09.26.|

Szeretem a receptvideókat, sok jó ötletet ki is próbálok. Ilyen volt ez is, amiben …

102018. 07.

|2018.07.10.|

Tegnap reggel, több kedves ismerősöm is panaszkodott az időjárásra, az ország …

092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

212018. 05.

|2018.05.21.|

Emmával nagy hal barátok vagyunk. Lazac, ponty, afrikai harcsa, amik közül szoktam …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Hozzávalók 4 adaghoz 200 g hajdina 80 g zellergumó 500 g spárga 2 gerezd …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Hozzávalók 4 adaghoz 200 g hajdina 80 g zellergumó 500 g spárga 2 gerezd …

092018. 05.

|2018.05.09.|

Szerencsém van Emmával, mert mindent szeret, amit főzök és köztük van a halacska …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Bármilyen maradék hússal klassz ez a rizottó! Ha meguntátok a sonkát tormával és …

012018. 03.

|2018.03.01.|

Erős februárja volt a Don Pepének, hiszen a banános Aussie Burger, a marhával és …

222018. 02.

|2018.02.22.|

Édesköményes rizottót úgy a legjobb főzni, ha mellette, nem mellesleg elkészül …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Nem mondhatnám, hogy nagyon aktív vagyok így január elején, de kell egy kis …

082018. 01.

|2018.01.08.|

A “Mihez kezdjük a maradék pezsgővel?” kérdésre tudom, hogy a legegyszerűbb …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Pont karácsony előtt készült ez az ünnepi ebéd, amiből még Emmának is jutott. …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Nagyon jól telt a húsvége  hétvége, jól meg tömtük a bendőnket; talán …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Az arancini az olaszoknál igen közkedvelt rizsgolyó, amit általában paradicsomos …

122017. 11.

|2017.11.12.|

Márton napra kaptam anyától két libacombot, meg a meg a mellét, így nem volt …

302017. 10.

|2017.10.30.|

avokádó mindig és minden mennyiségben jöhet ☺ Volt is már sokféle formában, de …

282017. 08.

|2017.08.28.|

Az idén nyáron sokszor volt lecsó a vacsorám. Ebben az időszakban rengeteg …

012017. 08.

|2017.08.01.|

Meg persze a szokásos extra burger, és egy időszakos akció, hogy mindenki találjon …

262017. 07.

|2017.07.26.|

Megint régóta készülök már egy újabb bejegyzéssel, de egyszerűen nem sikerül …

222017. 07.

|2017.07.22.|

Ne sajnáljátok a pénzt, áldozzatok minőségi alapanyagokra. Nem kell sok: csak jó …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Ma amikor körülnéztem a konyhámban, azt kellet észrevennem, hogy minden illetve …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!