183651recept

617gasztroblogger




212019. 01.

|2019.01.21.|

A gravlax skandináv "találmány", leginkább a svédek készítik. Ez pedig …

112016. 09.

|2016.09.11.|

Ahhoz, hogy valaki szeresse a félig átsült steaket, annak igencsak húsimádónak kell …

262016. 06.

|2016.06.26.|

  Imádom a sütőzacskót, minden előnyével együtt. Tulajdonképpen úgy működik …

032016. 02.

|2016.02.03.|

A pácolás, mint konyhai művelet a húsok, halak, rákok, …

142016. 01.

|2016.01.14.|

  Télen sem kell a friss tavaszi illatokat száműzni! A petrezselyem csodás illatot …

252014. 05.

|2014.05.25.|

Pácolt, grillezett sertéstarja sült hagymával és újburgonyával Végre itt a jó …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!