99520recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Aleda konyhája

092017. 08.

|2017.08.09.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg zöldborsó, 40 dkg spagetti, 1 hagyma, 5 dkg vaj, 2-3 …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Hozzávalók 4 személyre: 2 zsenge cukkini, 4 érett paradicsom,  4 cikk fokhagyma, …

282017. 07.

|2017.07.28.|

Hozzávalók: 40 dkg kenyérliszt, 3 dl langyos víz, 2 teáskanál méz, 7 g szárított …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Hozzávalók 6 személyre: 1,5-2 kg-os harcsa, 4-5 db. apróbb hal(elmaradhat), 10 dkg …

262017. 07.

|2017.07.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 60 dkg csirkemell, 4 paradicsom, 1 hagyma, 2 …

212017. 07.

|2017.07.21.|

Hozzávalók 10 db.-hoz: az alaphoz: 20 dkg oreo keksz, 7 dkg olvasztott vaj; a …

182017. 07.

|2017.07.18.|

Hozzávalók 4 személyre:  4 nagyobb paradicsom(vagy 8 kisebb), 30 dkg …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 pisztráng(egyenként kb. 25 dkg. ), 2 vöröshagyma, 4 …

122017. 07.

|2017.07.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg bontott zöldborsó, 1 hagyma, 5 dkg vaj, 2-3 szál …

062017. 07.

|2017.07.06.|

A recept Radu Anton Roman „ Román fogások, borok és …

052017. 07.

|2017.07.05.|

A román gasztronómia egyik kiemelkedő alakja volt Radu Anton Roman(1948-2005), író, …

292017. 06.

|2017.06.29.|

A főzés formái II. Richárd udvarábanII. Richárd (1377-1399) idejéből …

292017. 06.

|2017.06.29.|

II. Richárd (1377-1399) idejéből származik Anglia legrégebbi szakácskönyve …

292017. 06.

|2017.06.29.|

A főzés formái II. Richárd udvarábanII. Richárd 1377-1399 között volt Anglia …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg liszt, 1 evőkanál tejföl, 3,5 dl langyos víz, 1 …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg liszt, 1 evőkanál tejföl, 3,5 dl langyos víz, 1 …

222017. 06.

|2017.06.22.|

Hozzávalók 2 személyre: 2 ág levendulazöld, 2-2 evőkanál málna és piros ribizlin …

162017. 06.

|2017.06.16.|

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg újkrumpli, 1 nagy csokor zöldfűszer( bazsalikom, …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg málna, 2,5 dl víz, 3 evőkanál cukor, 1 citrom leve …

072017. 06.

|2017.06.07.|

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg csirkeszárny; BBQ szószhoz: 1 evőkanál vaj, 2 …

042017. 06.

|2017.06.04.|

Hozzávalók 5-6 személyre: a töltelékhez: 50 dkg vegyes darálthús, 1 szelet …

012017. 06.

|2017.06.01.|

Mester Györgyi-Breki párt keresBreki, a kicsi békafiú elhatározta, hogy a nyáron …

222017. 05.

|2017.05.22.|

Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-bőlHozzávalók 4 személyre: 50 dkg …

092017. 05.

|2017.05.09.|

Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-bőlHozzávalók 4 személyre: 8 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!