104489recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: relaxotour

272017. 10.

|2017.10.27.|

Az almás pite/torta/sütemény recepteknek se szeri, se száma, mindenkinek van egy tuti …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Aki már valaha is rászánta magát süteménysütésre - első próbálkozásom anno a …

242017. 08.

|2017.08.24.|

A francia konyha egyik egyszerű és tökéletes süteménye a clafoutis. …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Nyáron, ha süteményt sütök, az általában valamilyen gyümölcsös sütemény. …

022017. 08.

|2017.08.02.|

A clafoutis egy csodás francia desszert, amely eredeti recept szerint fekete magozatlan …

022017. 08.

|2017.08.02.|

A clafoutis egy csodás francia desszert, amely eredeti recept szerint fekete magozatlan …

082017. 05.

|2017.05.08.|

Itt van végre a spárgaszezon! Csodás dolgok készülhetnek belőle, igazi elegáns …

142017. 04.

|2017.04.14.|

Tovább »

312017. 01.

|2017.01.31.|

Általában a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek, amolyan Jolly-Jokerek. Ilyenek a …

282017. 01.

|2017.01.28.|

Igaz, a meggynek nem most van szezonja, de ha valami egyszerű, gyorsan elkészíthető …

082017. 01.

|2017.01.08.|

„Dinom-dánom, dáridom, mostan áll a farsang...” / Babits Mihály Még csak alig …

052017. 01.

|2017.01.05.|

Szendvics fügével és mangalicasonkával Baráti összejöveteleken, partikon nagyon …

052017. 01.

|2017.01.05.|

Baráti összejöveteleken, partikon nagyon praktikus, ha különböző szendvicseket …

092016. 11.

|2016.11.09.|

Az édesburgonya avagy batáta elkészítése, annak ellenére, hogy nem rokona a …

032016. 11.

|2016.11.03.|

A piskóta talán az egyik leggyakrabban készített sütemény, ami nem is csoda, hiszen …

272016. 10.

|2016.10.27.|

A pelmenyi – пельмени – hússal töltött, főtt tésztaspecialitás, az …

242016. 10.

|2016.10.24.|

Egy pillanatok alatt elkészíthető keksz receptje következik, melyet Kassáról kaptam …

242016. 10.

|2016.10.24.|

Egy pillanatok alatt elkészíthető pudingos keksz receptje következik, melyet …

112016. 10.

|2016.10.11.|

Az erős vagy a chili paprika nem csak felfűzve szárítva vagy ledarálva – sóban …

092016. 10.

|2016.10.09.|

Az uborka-projekt befejezéseként még egy különlegesség készült nálam – ami …

082016. 10.

|2016.10.08.|

A „tartósítási láznak” csak nem akar vége szakadni...Csodás uborkát láttam …

052016. 10.

|2016.10.05.|

A cékla igazi őszi-téli vitaminforrás. Nyersen gyümölcscentrifugán lé, lereszelve …

042016. 10.

|2016.10.04.|

A patisszon vagy más nevén csillagtök rendkívül sokoldalúan elkészíthető. …

032016. 10.

|2016.10.03.|

Ki ne szeretné a töltött káposztát, paprikát... Már-már hungarikum, nemzeti …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!