99294recept

616gasztroblogger




142017. 08.

|2017.08.14.|

Kicsit feltuningoltam a túrós tésztát, -mondhatnám- de igazándiból csak, abból …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Hozzávalók : 5 személyre- 65-70 dkg darált hús- 10 dkg szalonna- 2 nagy fej …

062017. 08.

|2017.08.06.|

Idén gyönyörűek a paradicsomok a kertben! Tavaly az árgyasudvarhelyi, brassói és …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Pontosabban együtt finom az étel.No, meg minek az az sok mosogatnivaló, ha egy edény …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Természetesen, mint sokunknak, nekem is megakad a szemem a AKCIÓ! feliraton...Most épp …

112017. 07.

|2017.07.11.|

Csirkemell nyári, zöldfüszeres bundában bátor nyúl módra. A csirke nyáron is …

302017. 06.

|2017.06.30.|

Szerencsére most nincs olyan dög meleg, mint akkor, amikor nem fújt a szél, de most …

252017. 06.

|2017.06.25.|

Sóágyon sült csirke. A világ legegyszerűbb étele. Azoknak ajánlom, akik úgy …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Régóta foglalkoztat már, egy jó kis csemege karaj, ami nem más mint a kolbásszal …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Gömbcukkini töltve. A gömbcukkini újdonság a piacon, három színben kapható, …

122017. 06.

|2017.06.12.|

A reggeli  a legfontosabb, ugyi ezt már jól tudjuk (remélem).A REGGELI !!! nem a …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Sonkás-sajtos rizsgombóc rántva. Köretként is remek, de kiváló egytálétel  is …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Ismét olyan egyszerű és fincsi, hogy elsőre el sem hiszed!Ja! és gyors

252017. 05.

|2017.05.25.|

Ez az igazság kérem tisztelettel, fiatal (az jó), kacsa (az is jó), combja (pfhh... …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Mascarponés-fűszeres csirkecombfilé. Ez az étel is egyik újabb receptem. A csirke …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Csirkés-mozzarelás tésztasaláta (bátor nyúl recept). Kaptam hat féle friss …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Könnyű, egyszerű, gyors. ...és gombás. :D Szeretem az egytálételeket, mert …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Gombás apróhús. ( A recept végén több ötlet a hétvégi sütés-főzéshez.) …

232017. 04.

|2017.04.23.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Hozzávalók : 5 személyrea fasírthoz- 60-70 dkg darált hús- só, bors- mustár- …

132017. 03.

|2017.03.13.|

Az egy dolog, hogy tegnap vasárnap volt, de holnap után ünnep lesz

052017. 03.

|2017.03.05.|

Dehogy botrány csak simán "jól el akarom adni a cikket"

042017. 03.

|2017.03.04.|

„Kismillió változata van, ettem már olyat, amelyben nem volt tehéntúró, de vaj …

202017. 02.

|2017.02.20.|

Kicsit feldúlt hangulatban, bosszankodva, stb. kezdem a hetet...Azt hogy miért, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!