97178recept

616gasztroblogger




252017. 06.

|2017.06.25.|

Sóágyon sült csirke. A világ legegyszerűbb étele. Azoknak ajánlom, akik úgy …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Régóta foglalkoztat már, egy jó kis csemege karaj, ami nem más mint a kolbásszal …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Gömbcukkini töltve. A gömbcukkini újdonság a piacon, három színben kapható, …

122017. 06.

|2017.06.12.|

A reggeli  a legfontosabb, ugyi ezt már jól tudjuk (remélem).A REGGELI !!! nem a …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Sonkás-sajtos rizsgombóc rántva. Köretként is remek, de kiváló egytálétel  is …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Ismét olyan egyszerű és fincsi, hogy elsőre el sem hiszed!Ja! és gyors

252017. 05.

|2017.05.25.|

Ez az igazság kérem tisztelettel, fiatal (az jó), kacsa (az is jó), combja (pfhh... …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Mascarponés-fűszeres csirkecombfilé. Ez az étel is egyik újabb receptem. A csirke …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Csirkés-mozzarelás tésztasaláta (bátor nyúl recept). Kaptam hat féle friss …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Könnyű, egyszerű, gyors. ...és gombás. :D Szeretem az egytálételeket, mert …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Gombás apróhús. ( A recept végén több ötlet a hétvégi sütés-főzéshez.) …

232017. 04.

|2017.04.23.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Hozzávalók : 5 személyrea fasírthoz- 60-70 dkg darált hús- só, bors- mustár- …

132017. 03.

|2017.03.13.|

Az egy dolog, hogy tegnap vasárnap volt, de holnap után ünnep lesz

052017. 03.

|2017.03.05.|

Dehogy botrány csak simán "jól el akarom adni a cikket"

042017. 03.

|2017.03.04.|

„Kismillió változata van, ettem már olyat, amelyben nem volt tehéntúró, de vaj …

202017. 02.

|2017.02.20.|

Kicsit feldúlt hangulatban, bosszankodva, stb. kezdem a hetet...Azt hogy miért, …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Kérésre és azért, hogy kipróbáljam az új sütőm, pizzasütő programját

032017. 02.

|2017.02.03.|

2x2 dolog.1x1: Ha jól emlékszem, említettem már, hogy a csirkebőre alá szinte …

172017. 01.

|2017.01.17.|

ahogy mi szeretjük ☺ Ez az étel is „férfimunka” nálunk, mert az az elv, hogy …

292016. 12.

|2016.12.29.|

Egyszerű, általános, majonézes, fincsi.Virsli illetve virslisaláták …

242016. 11.

|2016.11.24.|

Ahány ház, annyi szokás, ezt már sokszor megállapítottam. Legutóbb a resztelt máj …

112016. 11.

|2016.11.11.|

Hozzávalók 4 személyre:4 közepes libacomb (egyenként kb. 40 dkg-osak)sómorzsolt …

182016. 10.

|2016.10.18.|

  Hozzávalók 4 személyre: 1 kis fej káposzta, 3 érett paradicsom, 1 hagyma …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!