189599recept

617gasztroblogger




172020. 01.

|2020.01.17.|

 Kenyértésztából készült, száraz serpenyőben, még régebben gondolom …

022020. 01.

|2020.01.02.|

Hozzávalók (30X12X8 cm kalácsformához)A tésztához:50 dkg liszt10 dkg cukor3 tojás …

092019. 11.

|2019.11.09.|

Az utóbbi időben kissé hűtlen lettem kedvenc alapanyagomhoz, a kelt tésztához. …

032019. 11.

|2019.11.03.|

Hozzávalók 16-17 tekercshez:A tésztához:42 dkg liszt5 dkg olvasztott, langyos vaj3 …

212019. 10.

|2019.10.21.|

Hozzávalók 10-12 darabhoz:65 dkg liszt2,5 dkg friss élesztő (vagy 7 g száraz)1 …

042019. 10.

|2019.10.04.|

Ezért a kalácsért még szüretre sem kell menni, ha elkészíted, otthon is …

012019. 09.

|2019.09.01.|

HozzávalókA tésztához:45 dkg liszt3 dkg cukor2,5 dkg friss élesztőcsipet só2 dl …

032019. 07.

|2019.07.03.|

Nem magamtól találtam ki ezt sem. A helyi Vöröskereszt Szervezet gyereknapot …

172019. 05.

|2019.05.17.|

Hosszú idő óta végre két hete sikerült összehozni a családot. Mindenki -azaz …

172019. 05.

|2019.05.17.|

Készítettetek már kelt tésztás kuglófot? Akkor itt a remek alkalom! Ez a …

182019. 04.

|2019.04.18.|

Készíts idén nyuszikat a kalács helyett a húsvéti reggelihez! Nem csak nagyon cukik …

312019. 03.

|2019.03.31.|

Ezekhez a pitákhoz most "00" tipusú Manitoba lisztet használtam, ha alkalmam van és …

292019. 03.

|2019.03.29.|

Lassan vége sajnos a medvehagyma szezonnak, viszont még idén próbáljátok ki ezt a …

242019. 03.

|2019.03.24.|

Hozzávalók 12 db-hoz (fél adag)A tésztájához:30 dkg liszt1,5 dl langyos tej2 dkg …

032019. 03.

|2019.03.03.|

És elértem az 1000. bejegyzéshez! Egy ideje lesem, hogy közeledik, s figyeltem, mikor …

022019. 03.

|2019.03.02.|

Hétköznapon készült sütemény. Még nem olyan rég volt, hogy szinte minden szerdán …

232019. 02.

|2019.02.23.|

A hétvégére megint hidegebbre fordult az idő. Ilyenkor az ember lánya szívesen …

202019. 02.

|2019.02.20.|

Ha juhtúró, akkor kapor. És valamilyen sós süti. Ezúttal kiflibe került, mert azt …

152019. 02.

|2019.02.15.|

Nem múlhat el a farsang fánk nélkül! Mit szólnátok egy kelesztést nem igénylő, …

122019. 02.

|2019.02.12.|

Ezer éve szerettem volna ilyen klassz kelesztőkosarat, amitől a cipó szép mintát …

032019. 02.

|2019.02.03.|

A bombolone egy olasz fánkféleség, ami a formájáról kapta nevét. Ennek is …

012019. 02.

|2019.02.01.|

Nagyon fűszeres, nagyon puha és a kedvenc kávéd/teád új legjobb barátja lesz ez a …

112018. 12.

|2018.12.11.|

Hétvégén itthon volt Gergő, így megint ki sem mozdultam két napig a konyhából. …

132018. 11.

|2018.11.13.|

Gyerekkorunkban nem dúskáltunk édességekbe; de azért pufarin, eugénia, házi csoki, …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!