123590recept

617gasztroblogger




102018. 09.

|2018.09.10.|

Kicsit őszies, vagy inkább nyár végi finomság, levesek mellé vagy csak úgy egy …

102018. 09.

|2018.09.10.|

Kicsit őszies, vagy inkább nyár végi finomság, levesek mellé vagy csak úgy egy …

042018. 09.

|2018.09.04.|

Mostanában kicsit ritkábban sütök kenyeret, de még mindig imádom ahogy a kezem …

042018. 09.

|2018.09.04.|

Mostanában kicsit ritkábban sütök kenyeret, de még mindig imádom ahogy a kezem …

312018. 08.

|2018.08.31.|

Gyerekkori "kedvenc". :) Bár nem sűrűn volt egymáshoz szerencsénk. :D Igazából …

252018. 08.

|2018.08.25.|

Olyan régen sütöttem túrós batyut, nem is értem miért, pedig mindannyian nagyon …

192018. 08.

|2018.08.19.|

Ha nem is túl gyakran, de évente néhányszor készítek lepényt. Olyan finom, …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Hozzávalók:50 dkg liszt2 tojás sárgája20 dkg zsíros juhtúró10 dkg vaj3 dkg friss …

132018. 07.

|2018.07.13.|

Mostanra már biztosan mindenkinek van legalább egy kis csokor illatos levendulája, …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Két napja ítéletidő tombol. A viharok, zivatarok egymást érik. A villámlásról …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Hozzávalók kb 12-15 darabhozTangzhong (4 dkg lisztből és 20 dkg vízből)35 dkg …

182018. 05.

|2018.05.18.|

Hozzávalók 30X40 cm-es tepsihez:A tésztájához:60 dkg liszt20 dkg vaj5 dkg cukor2,5 …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Ma egy jó kis felhőszakadással indult a nap és hűvösebb lett az idő, így aztán …

102018. 05.

|2018.05.10.|

Szerintem a házi készítésű dolgoknak nincs párja. Abban még van anyag ahogy …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Szeretem ezt a fajta tésztát, mert nem kell sokat várni a pihentetéssel. :) Így …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Noha azt vallom, az ételnek ne legyen szeme, szája, orra, valamiért a lángos egy idő …

292018. 03.

|2018.03.29.|

A Húsvét nálunk elképzelhetetlen sárgatúró és fonott kalács nélkül, ahogyan a …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Lehet édes, sós, töltött, vagy foszlós, a kalács soha sem hiányozhat a húsvéti …

262018. 03.

|2018.03.26.|

Angliában élő kedves ismerősünk, Kati ajánlotta ezt a csodás kalácsot. Eredeti …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Gyerekkori nagy kedvencem az aranygaluska hagyományosan, vaníliasodóval nyakon öntve, …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Gyerekkori nagy kedvencem az aranygaluska hagyományosan, vaníliasodóval nyakon öntve, …

052018. 03.

|2018.03.05.|

Az elmúlt hét eléggé lehangoló volt. Tavasz??? Azt sem tudom már milyen amikor 10 …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Egy kis házi péksütivel leptem meg hétvégén a családot. Bevallom őszintén, amíg …

242018. 02.

|2018.02.24.|

Hozzávalók 12 db-hoz:a tésztához:1,3 dl tej2,5 dkg porcukor2,5 dkg friss élesztő25 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!