99294recept

616gasztroblogger




162017. 08.

|2017.08.16.|

Már nem sokat kell aludni ahhoz, hogy elmenjünk végre pár napra pihenni. Azt hiszem …

102017. 08.

|2017.08.10.|

Nem is olyan régen felfedeztem, hogy az egyik általam kedvelt áruházban, ahol …

062017. 08.

|2017.08.06.|

A tészta receptjét Gabojszától kölcsönöztem. Foszlós, puha, finom péksütemény, …

022017. 08.

|2017.08.02.|

Be kell vallanom őszintén, hogy ez a csudijó kolbászkrémes csiga még tavaly …

232017. 07.

|2017.07.23.|

Már említettem, hogy Fiam elballagott, leérettségizett, maga mögött tudva élete …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Valahogy a piaci vagy a vízparti lángosok annyira nem vonzanak. Az illata sokszor jó, …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Nem is tudom már annak az idejét sem, mikor készítettem pitát, pedig nagyon …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Időközben Fiam leérettségizett. Küzdelmes négy év előzte meg. Legalábbis …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Hozzávalók 8 darabhoz:30 dkg liszt2 dl tej20 g friss (vagy 4 g száraz) élesztő20 g …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Most, hogy kicsit enyhült az idő, újra kedvet kaptam ahhoz, hogy bekapcsoljam a …

092017. 07.

|2017.07.09.|

Hozzávalók kb 45-50 darabhozA tésztához:50 dkg liszt25 dkg vaj2 dl tejföl2,5 …

142017. 06.

|2017.06.14.|

Nagyon szeretjük az ehhez hasonló péksüteményeket. :) Igaz, eddig inkább buktákat …

102017. 06.

|2017.06.10.|

Ha Ti is neveltek a teraszon, vagy a kertben bazsalikomot, biztosan tudjátok, hogy …

072017. 06.

|2017.06.07.|

Nagyon-nagyon régóta szerettem volna ilyen sütőformát. :) Annyira tetszenek az ebben …

012017. 06.

|2017.06.01.|

Kicsit elszámoltam a túrószükségletünket. Az van, ugyanis, hogy egy ideje a …

232017. 05.

|2017.05.23.|

A gyerekek minden nap korán, 6-kor kelnek. Én ugyan még ráérnék felkelni, később …

112017. 05.

|2017.05.11.|

Még a húsvéti sonkához sütöttem  ezt a gyönyörű , cserepes fehér cipót. Egy …

102017. 05.

|2017.05.10.|

A kelt tészta ezerféleképpen variálható, éljünk hát a lehetőséggel, és ne …

092017. 05.

|2017.05.09.|

Az első amit a kemencében sütöttünk, langalló volt. Persze akkor még nem volt az …

082017. 05.

|2017.05.08.|

Friss , ropogós  -szinte még melegen kivesz egyet az ember lánya a tepsiből mert …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Nagyon sok kovászom maradt , és napok óta a csíkos kalács járt a fejemben. Hogy …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Mai rozskovászosom Malvinnal aki ma bivalyerős volt Malvin az én saját nevelésű …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Húsvétra készítettem ezt az igazán finom kakaós kalácsot. Abszolút nem volt …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Hozzávalók 2 darabhoz:50 dkg liszt1 egész tojás1 tojás sárgája2,5 dl langyos tej1 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!