93847recept

616gasztroblogger




282017. 03.

|2017.03.28.|

Szerintem, kevés olyan család van, ahol ne szeretnék a különféle sós, puha, omlós …

262017. 03.

|2017.03.26.|

Az éve első medvehagymás alkotása a konyhámban. Babgulyás mellé került az …

202017. 03.

|2017.03.20.|

Nagyon ritkán sütök csőregét, pedig igencsak szeretjük. Talán egy évben egyszer, …

192017. 03.

|2017.03.19.|

A péksütik közül valamiért a kakaós vagy csokis csiga áll legközelebb hozzám. …

182017. 03.

|2017.03.18.|

Tudom, hogy a tavasz óriás léptekkel közeleg és tudom, hogy sokan diétáztok, mert …

122017. 03.

|2017.03.12.|

No kérem... Hát ez a kuglóf második nekifutásra sikeredett ilyenre, mert hogy …

122017. 03.

|2017.03.12.|

Hozzávalók:A tésztához:50 dkg liszt1/2 kk só2,5 dkg friss élesztő2,5 dl tej4 …

052017. 03.

|2017.03.05.|

Milyen gyorsan eltelt ez 2 hónap, ma 8 hetes Emma és hihetetlen mennyit tud mosolyogni, …

032017. 03.

|2017.03.03.|

Mi más is készülhetett volna a második adag blundel tésztából, mint túrós batyu. …

022017. 03.

|2017.03.02.|

Hozzávalók:50 dkg liszt5 dkg cukor2 tojás2 dl tej10 dkg vaj1 citrom reszelt héja2 dkg …

272017. 02.

|2017.02.27.|

Van már pizzás kifli receptem, de amikor ezt megkóstoltam vendégségben, rögtön …

232017. 02.

|2017.02.23.|

Hozzávalók:50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 tojás, 2 evőkanál tejföl, 2,5 dkg élesztő, …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Igaz már február végén járunk, de látom még sok helyen most készül a farsangi …

182017. 02.

|2017.02.18.|

Régóta szerettem volna olyan "igazán igazi" croissant sütni. Volt is fent egy recept …

172017. 02.

|2017.02.17.|

Hihetetlen mennyire telik az idő. Emlékszem sokszor a januári hónap volt a …

102017. 02.

|2017.02.10.|

Mi más is készülhetett volna az első adag blundel tésztából, mint kakaós csiga. …

072017. 02.

|2017.02.07.|

Régóta birizgálta a fantáziámat a blundel tészta. :) Keresgéltem is anno receptet, …

222017. 01.

|2017.01.22.|

Az idei első kenyeremet ma sütöttem meg, illetve igazán ma főztem először. Most …

212017. 01.

|2017.01.21.|

Nagyon szeretem a fánkot. :) Legyen az bármilyen és származzon a világ bármely …

162017. 01.

|2017.01.16.|

Rég sütöttem már kiflit. Épp ideje volt, annál is inkább, mert így …

082017. 01.

|2017.01.08.|

Pedig almás lepénynek indult! :-)Még fonnyadozik néhány kiló alma a kamrában, így …

052017. 01.

|2017.01.05.|

A Szakácsmustra virtuális gasztrojátékot Erika, a Tepszi blog szerzője találta ki. …

312016. 12.

|2016.12.31.|

Azon gondolkodtam, hogy az év utolsó napjára, milyen receptet hozzak. Hiszen már …

242016. 12.

|2016.12.24.|

Hozzávalók:60 dkg liszt25 dkg vaj15 dkg cukor 2 dkg friss élesztő2 egész …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!