114124recept

617gasztroblogger




282018. 03.

|2018.03.28.|

A bárány csontos részéből ilyen tartalmas, tárkonytól illatozó levest is …

272018. 01.

|2018.01.27.|

TOKÁNY, PÖRKÖLT, VETRECE – Egyre feltűnőbb, hogy milyen elképesztően …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Lánykori nevén korhelylevesnek hívják, nálunk valahogy mégsem ez az elnevezés …

122018. 01.

|2018.01.12.|

A legfinomabb halétel, amit mostanában ettem. A karakteres ízű diós pisztráng …

102018. 01.

|2018.01.10.|

Úgy szeretlek, mint a mákos kalácsot…szoktuk énekelni, és ez igaz is. A friss …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Karácsony második napján a lányom megkérdezte: Anya, mi csak édes sütiket …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Fotó: Bakcsy ÁrpádEzt a levest még 2012-ben főztem, amikor a Magyar Konyha magazin …

252017. 09.

|2017.09.25.|

A hétvégén részt vettem az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztiválon. Idén először …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Sajnos, ma már sokan a baromfi  gyűjtőnév alatt csak a húsos polcról leemelt, …

172017. 08.

|2017.08.17.|

A feltűrt puliszkát mindig édesapám készítette nálunk. Mikor gyerekek voltunk, …

092017. 08.

|2017.08.09.|

Egy olyan lekvárt szerettem volna készíteni, amelynek hozzávalói a Hargitán …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Hozzávalók 6 személyre: 1,5-2 kg-os harcsa, 4-5 db. apróbb hal(elmaradhat), 10 dkg …

262017. 07.

|2017.07.26.|

3 éves a Tétova ínyenc és én szinte megfeledkeztem a blogszülinapról! Évekkel …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Világbajnok ribizlis sütemény ez. Omlós tésztaalapon savanykás krémmé sülő …

062017. 07.

|2017.07.06.|

A recept Radu Anton Roman „ Román fogások, borok és …

052017. 07.

|2017.07.05.|

A román gasztronómia egyik kiemelkedő alakja volt Radu Anton Roman(1948-2005), író, …

302017. 06.

|2017.06.30.|

Kövi Pál Erdélyi lakoma című zseniális szakácskönyvéből már sokszor …

042017. 05.

|2017.05.04.|

Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg sertés lapocka, 1 vöröshagyma, 30 dkg sárgarépa, …

252017. 04.

|2017.04.25.|

Nálunk még van friss medvehagyma, de ehhez az ételhez az olajban eltett is jó. Az …

202017. 03.

|2017.03.20.|

Imádjuk a túrós puliszkát. Magunk gyúrjuk hozzá a túrót, amihez vagy a sestinai …

112017. 03.

|2017.03.11.|

Egy újfajta pác és/vagy mártás sokat dob a megszokott csülök-sült krumpli …

112017. 03.

|2017.03.11.|

Egy újfajta máz és/vagy mártás sokat dob a megszokott csülök-sült krumpli …

152017. 02.

|2017.02.15.|

A saját készítésű savanyú káposztából nem csak töltött káposzta készül. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!