104403recept

616gasztroblogger




142017. 11.

|2017.11.14.|

És hogy a választ megtaláljuk, el kell látogatnunk Villányba. Pontosabban november …

062017. 11.

|2017.11.06.|

A világot nem váltottuk meg, de akarva, akaratlanul komoly vitákat és indulatokat …

062017. 05.

|2017.05.06.|

Vegyünk egy mély lélegzetet és tekintsünk pár mondat/gondolat erejéig …

122017. 04.

|2017.04.12.|

A Gere Kopar sok szempontból úttörőnek számított a magyar piacon: az egyik első …

252016. 11.

|2016.11.25.|

A világ azt sem tudja, hol van Magyarország, nem, hogy Villány vagy a villányi franc …

112014. 06.

|2014.06.11.|

Amikor hajnalban "becsekkoltunk" az autóba a közel háromszáz kilométeres utazás …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Az egyre ismertebb és egyre népszerűbb szekszárdi Pósta borászat egyik 2009-es …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Az egyre ismertebb és egyre népszerűbb szekszárdi Pósta borászat egyik 2009-es …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

Cabernet franc a mátrai borvidékről, Gyöngyöstarjánból. Kuriózum, hiszen ezt a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!