95162recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: WineArtCulture

012017. 05.

|3 órája|

Legalábbis a jelenlegi helyzetben ez nem igazán várható. Nem azért mert nem lenne …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Három pincészet összefogásával kerül megrendezésre idén első alkalommal az Egri …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Bár a szakma részéről – kisebb vagy nagyobb fellángolásokkal " időnként kritika …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Hozzávalók (24 cm- es tortához) Alaphoz 350 g darált édes keksz 25 dkg vaj ​1 …

172017. 04.

|2017.04.17.|

Miért pont egy irsainak szeretnék most epizódszerepet szánni? Egyrészt az ilyen …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Nem akarok untatni senkit fölösleges információkkal, hiszen a Holdvölgy honlapján …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Jó kis programot szervezett május 5-re Bock József és managementje, amelyre én is …

142017. 04.

|2017.04.14.|

Miért ne írnék az utazásaimról is időnként néhány sort? – tettem fel magamban …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Magyar és szerb kutatók, valamint a Koch Borászat együttműködésének …

122017. 04.

|2017.04.12.|

A Gere Kopar sok szempontból úttörőnek számított a magyar piacon: az egyik első …

042017. 04.

|2017.04.04.|

Nincs is jobb program, mint borvacsorát szervezni itthon. Leszámítva, hogy az előző …

022017. 04.

|2017.04.02.|

Minden olyan kezdeményezés jó, ami jó embereket hoz össze és nemes célt tűz ki …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Miért Kézdy Dánielre, a Furmint Február rendezvénysorozat ötletgazdájára és …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Miért Kézdy Dánielre, a Furmint Február rendezvénysorozat ötletgazdájára és …

122017. 03.

|2017.03.12.|

Hozzávalók (4 személyre) 30dkg füstölt sertés szűzpecsenye (mi a Pörc üzletében …

082017. 03.

|2017.03.08.|

Hiába hazánk második legnagyobb kiterjedésű borvidéke a Mátrai, a legutóbbi …

082017. 03.

|2017.03.08.|

Hiába hazánk második legnagyobb kiterjedésű borvidéke a Mátrai, a legutóbbi …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!