164499recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: WineArtCulture

222019. 06.

|2019.06.22.|

„Magyarországon a bor nemzeti ügy” – vallja a tarcali Myrtus Pincészet fiatal …

172019. 06.

|2019.06.17.|

A lyukas címkéjükről és a prímszámokkal fémjelzett borairól ismert, Sauska …

122019. 06.

|2019.06.12.|

A tarcali központú Basilicus Szőlőbirtok társtulajdonosával, Kanczler Andrással …

112019. 06.

|2019.06.11.|

Mede Ádámmal, a Laurel Étterem fiatal séfjével, aki eddig már több …

062019. 06.

|2019.06.06.|

Az elmúlt években Mád egy-egy júniusi éjszakára átváltozott. A legelegánsabb …

052019. 06.

|2019.06.05.|

Az egerszalóki St. Andrea Pincészetről már több alkalommal is írtam az oldalon, …

032019. 06.

|2019.06.03.|

Tarcal első településbora, a Tarcal Bor, a borászokat és szállásadókat …

012019. 06.

|2019.06.01.|

Omlós, szaftos és ízletes marhaoldalas? " csak időnk és türelmünk legyen, no meg …

292019. 05.

|2019.05.29.|

„Amit nekem meg kellett élnem, azt az elmúlt években megéltem. Úgy érzem, hogy …

282019. 05.

|2019.05.28.|

A VinCe Budapest során egy izgalmas mesterkurzusra ültem be, amelynek tematikája a …

262019. 05.

|2019.05.26.|

Egy izgalmas kacsa recept érkezett hozzám a jelenleg Svájcban dolgozó …

242019. 05.

|2019.05.24.|

Teltházas mesterkurzusok, elismert hazai és külföldi szakemberek, több mint 160 …

232019. 05.

|2019.05.23.|

Laza, elhívatott, fiatal csapat, Mizsei János személyében pedig egy kortárs …

172019. 05.

|2019.05.17.|

Néhány napja került bemutatásra a 2015-ös évjáratú Kapi, mely az 1999-est, a …

162019. 05.

|2019.05.16.|

Múltkor már írtam ITT a Nimród Rhapsody Egri Bikavér 2016-ról, ami a Borsmenta …

152019. 05.

|2019.05.15.|

A „Tokaj, arcok, hitvallások” sorozatom újabb része a tarcali Barkland …

132019. 05.

|2019.05.13.|

Ha valaki eddig azt gondolta, hogy a Carbonara elkészítéséhez tejszín, bacon, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!