108533recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Dibbuk

152018. 01.

|2018.01.15.|

Ismét levettem a polcról a slow cookert, de ismét bebizonyosodott, hogy a sütő, ha …

072018. 01.

|2018.01.07.|

Régi nagy kedvencem a sűrű sajtószósztól fuldokló rizs " mindegy is, mit körít. …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Tovább pörög a hazai borbárok projektje " az Egytőről nevet viselő …

082016. 08.

|2016.08.08.|

Kicsit szégyellem is, hogy ilyen egyszerű körettel rukkolok elő, mert tulajdonképpen …

012016. 08.

|2016.08.01.|

A legrégebbi blogolvasók még emlékezhetnek rá, hogy engem a könyvszerző egy …

252016. 07.

|2016.07.25.|

Abban a pillanatban dőlt el, hogy tárkonyos bárányleves lesz az előétel, amikor a …

182016. 07.

|2016.07.18.|

Ez aztán hibrid a javából, de múltkor annyira bevált a sült paradicsomleves, hogy …

112016. 07.

|2016.07.11.|

Nem tudom, van-e valami génháború, vagy tömeges kipusztulás emögött, de tény, …

042016. 07.

|2016.07.04.|

Budapesten is üzletet nyitott Székesfehérvár egyik ékköve, a Damniczki cukrászda. …

272016. 06.

|2016.06.27.|

Ahogy Kohn bácsi mondta az állatkertben a zsiráfra: ilyen állat márpedig nincs; mi …

202016. 06.

|2016.06.20.|

Egyre nehezebb lépést tartani Budapest menő helyeivel, de azért még próbáljuk …

132016. 06.

|2016.06.13.|

A krumplileves esszenciáját nem lehet tömörebben megfogalmazni, mint ahogy Ő …

062016. 06.

|2016.06.06.|

A forróbbnál is forróbbnak ígérkezik 2016. a június 10-11. Villányban. Az ötéves …

302016. 05.

|2016.05.30.|

Okuyama: ha sushit eszel, okuljá’ má’. Egy továbbra is viszonylag titkos hely, …

232016. 05.

|2016.05.23.|

MI A GLAPMPING? A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji …

122016. 04.

|2016.04.12.|

Gourmet Fesztivál most is Pünkösdkor, azaz május 12-15. között várja a …

212016. 03.

|2016.03.21.|

Mi történik a kávéval, mielőtt a csészénkbe kerül? Honnan származik, hányféle …

142016. 03.

|2016.03.14.|

A Hú!SVÉT+7 nevű rendezvénnyel startol el a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) …

072016. 03.

|2016.03.07.|

Az elnevezésnek biztos van valami oka, de az biztos, hogy korántsem sablon helyről van …

292016. 02.

|2016.02.29.|

Vadat viszonylag ritkán készítünk, ami eléggé hogy sajnos, mert rendkívül …

222016. 02.

|2016.02.22.|

160 160 160 160 160 160 160 160 Ismét összecsapnak az egri és a szekszárdi borászok! …

152016. 02.

|2016.02.15.|

Igazából említésre se méltó. Pontosabban egy szempontból igen: van egy …

082016. 02.

|2016.02.08.|

Február 14-e Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor …

012016. 02.

|2016.02.01.|

A „running sushi” étteremről mindig a kiváló hazai standupos poénja jut eszembe: …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!