Idén március 3-4-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a…
A gasztroblogger átok maga: úgy emlékeztem, ezt a receptet már időtlen idők óta megírtam,…
Pappjancsi egy barátjával ücsörög a cukrászdában. Imádnak fogadni egymással, így a…
Én nem vagyok egy nagy belsőség-főző guru, de azért van számos nagy kedvencem. És persze…
Egykori törzshelyre szúrópróba szerűen visszatérni: rizikós vállalkozás, és furcsa érzés.…
Ismét levettem a polcról a slow cookert, de ismét bebizonyosodott, hogy a sütő, ha lehet,…
Régi nagy kedvencem a sűrű sajtószósztól fuldokló rizs " mindegy is, mit körít. A…
Tovább pörög a hazai borbárok projektje " az Egytőről nevet viselő kezdeményezés célja a…
Kicsit szégyellem is, hogy ilyen egyszerű körettel rukkolok elő, mert tulajdonképpen…
A legrégebbi blogolvasók még emlékezhetnek rá, hogy engem a könyvszerző egy kritikám…
Abban a pillanatban dőlt el, hogy tárkonyos bárányleves lesz az előétel, amikor a hentes…