185796recept

617gasztroblogger




232019. 10.

|2019.10.23.|

A gyorsan finomat kategória. Ráadásul tele van hasznos dolgokkal. Sok vitamint …

112019. 08.

|2019.08.11.|

Sós túrógombóccal és kapros joghurt öntettel. A velőt csak megabáltam, és kis …

162018. 12.

|2018.12.16.|

Valamikor egy Ízőrzőkben vagy Gasztroangyalban  láttam hasonló …

292018. 01.

|2018.01.29.|

Én nem vagyok egy nagy belsőség-főző guru, de azért van számos nagy kedvencem. És …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Minden belsőséget szeretünk. Jöhet a máj csirkéből,  …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Az Erős Pista nálam házi. Nem Univeres szerencsére, mert amúgy asszonyverős …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Egyik ismerősömtől kaptam báránycombot és báránybelsőséget.A combot …

022016. 12.

|2016.12.02.|

Egyszerű és finom.DE! a vese név hallatán, az egyszerű, hétköznapi átlagember …

242016. 06.

|2016.06.24.|

Igazán szerencsésnek érezhetem magam, hiszen különleges dolgokat kapok. Fácán, …

142015. 12.

|2015.12.14.|

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

272015. 10.

|2015.10.27.|

Még egy gesztenyés tipp. Bár ez tavalyi, szívesen újrázunk.Hozzávalók: 1 …

272015. 07.

|2015.07.27.|

Kiskorúak élvezik a nyári szünetet, most épp nagyszülőknél. Így hát mostanában …

102015. 03.

|2015.03.10.|

Hozzávalók 6-8 személyre: egy birka hasfalai, egy birka tüdeje, szíve, …

082015. 01.

|2015.01.08.|

Nem tudom, az idei gasztro-trend előrejelzésekben szerepelnek-e ismét a belsőségek, …

072014. 12.

|2014.12.07.|

Másik leves a savanyú leves mintájára főtt "nyelveleves", amit …

142014. 11.

|2014.11.14.|

Régen hoztam már étel leírást, ennek az az oka, hogy csupa olyan étel …

152014. 09.

|2014.09.15.|

Csirkemájból készítettem, párolt rizzsel. Lehet, hogy nem így készül hivatalosan, …

142014. 06.

|2014.06.14.|

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy melyek a kedvenc ételeim, ez a leves az első …

112014. 06.

|2014.06.11.|

Miután alaposan átolvastam a Két cicával fémjelzett szakácskönyvet, elhatároztam, …

132014. 04.

|2014.04.13.|

A pörköltek vitathatatlanul fő rangsort foglalnak el a magyar konyha palettáján. A …

132014. 04.

|2014.04.13.|

A pörköltek vitathatatlanul fő rangsort foglalnak el a magyar konyha palettáján. A …

212014. 02.
 

|2014.02.21.|

Halászlé kétféle halbólA halászlé ezúttal pontyból, harcsából és …

092014. 01.
 

|2014.01.09.|

Régen jelentkeztem új recepttel. Ez nem azért van, mert nem főzök, csak nehéz …

1
next page


Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!