Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Az egyiptomi falafelről, a szárított lóbabból  készült ta'amiyaról már született…
AZ “ACHAR” hindi (अचार) és urdu (چار,) eredetű szó, ám az indiai…
A MUHAMMAR rózsavízzel (eau de rose), sáfránnyal (safran) ízesített vajas, édes rizs (riz…
Nemrég a munkahelyem jóvoltából elmehettem az izraeli ételfotózás egyik legismertebb…
ABULHASÁN ALI ben NAFI, becenevén Ziryab (feketerigó) perzsa, vagy kurd származású zenész…
Nemrég a munkahelyem jóvoltából elmehettem az izraeli ételfotózás egyik legismertebb…
Nemrég a munkahelyem jóvoltából elmehettem az izraeli ételfotózás egyik legismertebb…
A KUSZKUSZ – (Al-Cuzcus, Al-Kuskus, couscous) berber eredetű étel. A kuszkusz a…
Az egyik legegészségesebb kence, amit ismerek. Izraelben nem volt étkezés hummusz nélkül…
A Közel-Keleten reggelire eszik a lecsónak ezt a változatát. Nekünk ez kicsit szokatlan,…
OSAMA HUMMUSZ RECEPTJE – A levantei konyha a Levanténak nevezett dél-kelet…