106296recept

616gasztroblogger




162017. 12.

|2017.12.16.|

   Saját készítésű ajándékot adni és kapni is jó.És szerintem az egyik …

052017. 12.

|2017.12.05.|

Hozzánk már tegnap este megjött a Mikulás, ezúttal a csizma helyett a hűtőbe …

052017. 12.

|2017.12.05.|

KARÁCSONYI VÁSÁR 2017 – A “Hütte”, merthogy (részben) erről, …

042017. 12.

|2017.12.04.|

 Az almás krémes torta már szerepel a blogon. A cukrozott gyümölccsel …

032017. 12.

|2017.12.03.|

December három. Ferenc napja. Gyerekkoromban ilyenkor szoktunk disznót vágni a …

032017. 12.

|2017.12.03.|

Advent első vasárnapja van.Meggyújtjuk az első rózsaszín gyertyát a koszorún …

262017. 11.

|2017.11.26.|

A most következő süti ötletét Pinteresten láttam, mert egyébként nagy rajongója …

232017. 11.

|2017.11.23.|

Így advent közeledtével a sütőtök-őrületet lassan a mézeskalács-őrület …

212017. 11.

|2017.11.21.|

LILA ADVENT – „A Borozóba egy vallásos, áhítatos erdélyi leányka került …

182017. 11.

|2017.11.18.|

Hűvös téli időben, mint például a mai is volt, egy forró csoki remek választás, …

152017. 11.

|2017.11.15.|

Ezek az omlós, porhanyós kiflik csupán 4-5 hozzávalóval elkészíthetők tojás …

112017. 11.

|2017.11.11.|

Karácsonyi fűszeres illatfelhő van nálunk mostanában, ami fahéjat, csillagánizst, …

052017. 11.

|2017.11.05.|

Rendhagyó módon kezdem ezt a receptemet, ugyanis találtam egy szuper jó kézkrémet. …

262016. 12.

|2016.12.26.|

A karácsonyi menü elmaradhatatlan fogása Hozzávalók: kb. 1,5 kg hal, vegyesen ponty, …

222016. 12.

|2016.12.22.|

Volt még itthon mák, dió, a bejgli meg mér elkészült, és megláttam Fűszer és …

212016. 12.

|2016.12.21.|

   Saját készítésű ajándékot adni és kapni is jó.És szerintem az egyik …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Korábban feszegettük már azt a témát, hogy a fesztiválok és egyéb …

202016. 12.

|2016.12.20.|

Amikor hűvösre fordul az idő, egyre jobban esik egy forró teával vagy forralt borral …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!