Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A hétvégén vendégjárás volt nálunk, így a tegnapi napom főként a sütésről és főzésről…
Sajnos a süteményeskönyvek azon oldalait, melyek valahogy úgy kezdődnek, hogy 30 dkg…
Ma végre felavatom a karácsonyra kapott szakajtót. Tudom, szégyen-gyalázat, hogy egy…
Habár az utóbbi időben gyakoribb kilengésekkel, mégis töretlen lelkesedéssel csináljuk az…
Habár sokan nem szeretik hangoztatni, ha elrontanak valamit, én inkább úgy állok ehhez a…
Fáj a fogam. No nem nagyon, csak épp akkor, ha valami édes ér hozzá, vagy hasonlók.…
Ezt a gnocchit - bevallom töredelmesen - készen vettem, csak bele kellett dobnom a forró…
A frittata a világ legegyszerűbb étele. Eredetileg olasz étel, melyet serpenyőben…
Amikor éppen nincs idő a főzésre, akkor jön jókor ez a főzelék. A mexikói…
Sztori:Eléggé romokban hevertünk az egyik vásározós nap után. Nagyon elfáradtunk a…
 Ugyanazzal az anyaghányaddal dolgozom, mint a nudlinál és a gombócnál. Nagyon jó…