Attól, hogy piacon vásárolok és szezonális alapanyagokból főzök, még időnként…
Ennek a nagyszerű gombapástétomnak az ötlete még nyáron született, akkor, amikor…
Amikor a fiam kicsi volt, akkor készítettem először citromlekvárt-meg angol…
Az előző "napraforgóparmezános" bejegyzés végén ígértem, hogy hozok példát a…
A vegán parmezánnak semmi köze a sajthoz, csupán azért kapta ezt a nevet, mert…
Míg nyáron az ember ritkábban kívánja a (forró)levest,amint eljő az ősz, szinte mindennap…
Ki szereti a kovászos kenyeret?Ki szereti az olivabogyót?Nos, ha mindkettőre igen a…
"Őszi éjjelizzik a galagonyaizzik a galagonyaruhája.Zúg a tüske,szél szalad ide-oda…
Amikor a levest készítettem, eszemben sem volt közzétenni a blogon, mert semmi…
Nyári variáció, friss fogyasztásra. Egyszerű és nagyon finom.Amint elérhető a…
Azt hiszem, hozzávalóiban csak kicsiny különbségek vannak nemzetek krumplisalátáiközött,…
Nem tudom ki hogy van vele, de ebben a rekkenő hőségben, a nap nagy részében mi csak…