~ DIÓS CSILLAGOK ~

  • 2016.11.27.
  • 9

»HOZZÁVALÓK«- 25 dkg darált dió, 5 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, 1 tojásfehérje, 2 ek méz, 1 tk fahéj
Máz :
- 1 tojásfehérje, 10 dkg porcukor, pár csepp citromléA diót a cukrokkal, a fahéjjal összekeverjük, hozzáadjuk a fehérjét és a mézet,
majd összegyúrjuk. ( ha nem állna össze, adjunk még hozzá mézet )A masszát, porcukros felületen fél cm - es vastagságúra kinyújtjuk és csillag alakú kiszúróval kiszaggatjuk.A mázhoz a fehérjéből, a citromléből és a cukorból kemény habot verünk és bekenjük a csillagok tetejét vele. 160 °C - os sütőben kb 12 percig sütjük.