122376recept

617gasztroblogger




172018. 03.

|2018.03.17.|

Olykor-olykor megfogalmazódik bennem egy vágy, elkészíteni egy adott ételt vagy …

172018. 03.

|2018.03.17.|

Olykor-olykor megfogalmazódik bennem egy vágy, elkészíteni egy adott ételt vagy …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Az őszi gyűjtögetésből szerencsére még mindig rengeteg csonthéjas pihen a …

012018. 03.

|2018.03.01.|

Ez a torta volt a főszereplője a múlt vasárnapi Restaurant Day-nek, és egész jól …

282018. 02.

|2018.02.28.|

 Ha már semmiképp sem akar megérkezni a tavasz, akkor egy kis téli merengéssel …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Ezt a csodás, isteni finom tortát legkedvesebb unokatestvérem felesége, Dóri …

082018. 02.

|2018.02.08.|

Néha, még az örök, nagy kedvencet, a rántott húst is megunjuk, vagy inkább csak, …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Instagramon és facebookon mutattam már néhány példányát ennek a keksznek, azokat, …

042018. 02.

|2018.02.04.|

A koktélnarancs,(kumquat)  Kínából származik, apró, fürjtojás méretű …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Hozzávalók: 40 dkg fehérliszt, 10 dkg tökmagliszt, 1 tojás sárgája, 1 evőkanál …

292018. 01.

|2018.01.29.|

A tiramisu receptje a 17. században  született. Sienai cukrászok készítették …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Bors rajongóknak ajánlanám ezt az étel, persze nem szigorúan, hiszen itt-ott ki …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Hozzávalók: a tésztához: 30 dkg liszt, 15 dkg margarin, 12 dkg porcukor, 1 tojás …

232018. 01.

|2018.01.23.|

Igen, tudom, hogy már január van, és a fát is bontottuk, de lesz még hó …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Erdélyi konyha csapattalálkozón főztem, Ivóban.Hozzávalók 12-16 személyre: a …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Keveset sütöttem karácsonykor, ez volt az egyik – kétszemélyes háztatásban …

192018. 01.

|2018.01.19.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 disznó köröm, 1 hagyma, 1 fej fokhagyma, 2 babérlevél, …

182018. 01.

|2018.01.18.|

cHozzávalók 6-8 személyre: 1 hátsó sertéscsülök,  2-3 evőkanál olaj, …

172018. 01.

|2018.01.17.|

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg karfiol, 1,5 l zöldség alaplé, 25 dkg sárgarépa, 2 …

142018. 01.

|2018.01.14.|

Gyors, olcsó és finom. A titok nyitja a megfelelő arányok, hogy ne egy száraz, …

042018. 01.

|2018.01.04.|

Ha majd lesz időm, akkor lefényképezem nappal is, mert még áll, és kicserélem egy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!