143424recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Xilvia

222019. 04.

|1 órája|

Hozzávalók: 70 dkg bárány-birkahús, 2 fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 db egész …

042019. 04.

|2019.04.04.|

Minden sütemény nagyjából azonos alapból áll, már ami az összetevőket illeti: …

012019. 04.

|2019.04.01.|

A Madeleine egy kagyló alakú, aprósütemény. Az eredetéről több verzió kelt …

302019. 03.

|2019.03.30.|

Kerti sármány: A sármány egy elég kicsi madár, és arról nevezetes, hogy minden …

272019. 03.

|2019.03.27.|

Akik nem hisznek abban, hogy a vámpírok léteznek, akkor biztosan nem hallottak még az …

202019. 03.

|2019.03.20.|

Zizi Howell-re, a My Crazy Obsession (megszállottságom-őrületem!)című amerikai …

152019. 03.

|2019.03.15.|

A Dominikai Köztársaság és Haiti 1697-ben Haiti (akkori nevén Saint-Domingue) gazdag …

142019. 03.

|2019.03.14.|

Amerikában és Kanadában a palacsintát (hotcakes-forró torta, griddlecakes-serpenyős …

082019. 03.

|2019.03.08.|

Germaine de Staël-Holstein és Juliette Récamier (a Direktórium szellemének és …

072019. 03.

|2019.03.07.|

A karnevál szezonnak többféle elnevezése van Németországban: Kölnben és …

232019. 02.

|2019.02.23.|

A sváb kenyérpuding eredeti neve Ofenschlupfer, ami szó szerint sütőben sült …

142019. 02.

|2019.02.14.|

Amikor tojást vásárolunk észrevehetjük, hogy a barnahéjú tojás mindig drágább, …

082019. 02.

|2019.02.08.|

Hozzávalók: 2 db Jonagold alma, 320 g liszt 2 tojás, 2 ek mogyoróolaj, 100 g cukor, 1 …

012019. 02.

|2019.02.01.|

Sisit Európa legszebb asszonyának tartották a 19. században, mindenki megszédült a …

312019. 01.

|2019.01.31.|

A Bajor-Alpok Németország legbámulatosabb hegyvidékei közé tartozik. Az alpesi …

282019. 01.

|2019.01.28.|

Hozzávalók: 500 gr laska gomba, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 3 ek vaj …

252019. 01.

|2019.01.25.|

A csicsóka egy gumós, évelő növény, rokona a napraforgónak. Az íze hasonlít a …

212019. 01.

|2019.01.21.|

Hozzávalók: 40 dkg liszt, 2 tojássárgája, 10 dkg vaj, 3 dkg cukor, 1,5 dl tej, 2 dkg …

192019. 01.

|2019.01.19.|

Ez a legjobb burgonyaleves, amit valaha is készítettem. És nem csak azért, mert …

192019. 01.

|2019.01.19.|

Ez a legjobb burgonyaleves, amit valaha is készítettem. És nem csak azért, mert …

172019. 01.

|2019.01.17.|

Vogelsberg (Madárhegy) 2500 négyzetkilométernyi területével a legnagyobb …

032019. 01.

|2019.01.03.|

Burghausennek,-a világ leghosszabb várkastélyának végtelennek tűnő falai, …

182018. 12.

|2018.12.18.|

Amikor, december elsején Ella felébredt, maga is meglepődött a nagy rendetlenség …

142018. 12.

|2018.12.14.|

Hozzávalók: 1⁄2 l tej, 600 g cukor vagy 200 g cukor és 400 g marcipán massza, 40 gr …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!