182266recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Szellem a fazékban

012019. 09.

|2019.09.01.|

Egy ideje figyelek rá, hogy több halfélét együnk. Például halászlevet is …

212019. 08.

|2019.08.21.|

Van egy görög sziget, Ikária. Nevét Ikaroszról kapta, aki a mítosz szerint e sziget …

102019. 08.

|2019.08.10.|

Elmentünk kicsit nyaralni Szabadkára. Nem bántuk meg, mert gyönyörű város. Ami …

042019. 07.

|2019.07.04.|

Mindig van valami divat a gasztroblogok világában is. Ez a zsebes zsömle egy …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Még soha nem készítettem stifado-t, azaz a görögök vörösboros marharaguját. …

192019. 05.

|2019.05.19.|

Bablevest főztem ma, s ahogy kevergettem a rántást, és szállt fel az isteni …

222019. 04.

|2019.04.22.|

Vendégeim voltak tegnap, úgyhogy kolbászt töltöttem és sütöttem. Három félét …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Éppen elkészült húsvétra a házi karajból érlelt sonkám. Fel is írtam a …

112019. 04.

|2019.04.11.|

 Ha sütnétek valami extrább kalácsot is Húsvétra. Hozzávalók egy …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

022019. 04.

|2019.04.02.|

Mióta úgy döntöttem, hogy kigyógyultam a gluténérzékenységből, folyamatosan …

312019. 03.

|2019.03.31.|

Megcsináltam a Borbás Marcsi szakácskönyve legutóbbi műsorából az olajos halat. …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Maradjunk a húsoknál. A dagadó méltatlanul mellőzött része a sertésnek, pedig …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

192019. 03.

|2019.03.19.|

Ma ismét maradékhasznosítós ebédem volt, így hát korrekt receptet ne várgyatok. …

112019. 03.

|2019.03.11.|

Azért is szeretek főzni, mert sokszor úgy tudok csudálkozni azon, hogy néhány …

072019. 03.

|2019.03.07.|

Akciós volt a teszkóban a mogyoróvaj, gondoltam, ideje megkóstolni. Tádááám: …

052019. 03.

|2019.03.05.|

Azt hiszem, mindenkinek aki főz és süt, megvannak a maga konyhai katasztrófái és …

202019. 02.

|2019.02.20.|

Na, az ilyen ételekhez nem tudok receptet írni. Mert nem lehet, mert érzésre rakom …

172019. 02.

|2019.02.17.|

Szerintem mindenki ismeri. Azért felteszem, mert sokféleképpen fűszerezhető, …

212019. 01.

|2019.01.21.|

Vettem pak-choit, most először. Mi is ez? Ázsiai bordáskel. Tulajdonképpen ugyanaz, …

182019. 01.

|2019.01.18.|

Mivel nagyon szeretem az arab konyhát (az édességeket is beleértve), ha a jutyúbon …

082019. 01.

|2019.01.08.|

Régen sütöttem kenyeret, itt volt az ideje. Ráadásul tegnap ónos eső esett, így …

062019. 01.

|2019.01.06.|

Ma van Vízkereszt napja. A farsang kezdete, s tudjuk, az a tobzódások időszaka: mind …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!