189594recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Szellem a fazékban

182020. 01.

|2020.01.18.|

Maradékhasznósítós ázsiai stílusú leves. Tegnap csirkét sütöttem egyben, és …

052020. 01.

|2020.01.05.|

November végén készítettem kimchit egy szép, méretes kínai kelből. Egy nagyon …

272019. 12.

|2019.12.27.|

Szilveszterre. :)

272019. 12.

|2019.12.27.|

Szilveszterre. :)

262019. 11.

|2019.11.26.|

Most volt a "kimchi day", én pedig véletlenül épp pár napja vettem egy szép nagy …

232019. 11.

|2019.11.23.|

Kedveseim! Van egy új oldalam (szó szerint és átvitt értelemben is), ajánlom …

082019. 10.

|2019.10.08.|

A minap a Lila Füge fészbuk oldalán jött szembe ez a vaníliás krémtúró, Karai …

012019. 09.

|2019.09.01.|

Egy ideje figyelek rá, hogy több halfélét együnk. Például halászlevet is …

212019. 08.

|2019.08.21.|

Van egy görög sziget, Ikária. Nevét Ikaroszról kapta, aki a mítosz szerint e sziget …

102019. 08.

|2019.08.10.|

Elmentünk kicsit nyaralni Szabadkára. Nem bántuk meg, mert gyönyörű város. Ami …

042019. 07.

|2019.07.04.|

Mindig van valami divat a gasztroblogok világában is. Ez a zsebes zsömle egy …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Még soha nem készítettem stifado-t, azaz a görögök vörösboros marharaguját. …

192019. 05.

|2019.05.19.|

Bablevest főztem ma, s ahogy kevergettem a rántást, és szállt fel az isteni …

222019. 04.

|2019.04.22.|

Vendégeim voltak tegnap, úgyhogy kolbászt töltöttem és sütöttem. Három félét …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Éppen elkészült húsvétra a házi karajból érlelt sonkám. Fel is írtam a …

112019. 04.

|2019.04.11.|

 Ha sütnétek valami extrább kalácsot is Húsvétra. Hozzávalók egy …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

022019. 04.

|2019.04.02.|

Mióta úgy döntöttem, hogy kigyógyultam a gluténérzékenységből, folyamatosan …

312019. 03.

|2019.03.31.|

Megcsináltam a Borbás Marcsi szakácskönyve legutóbbi műsorából az olajos halat. …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Maradjunk a húsoknál. A dagadó méltatlanul mellőzött része a sertésnek, pedig …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

192019. 03.

|2019.03.19.|

Ma ismét maradékhasznosítós ebédem volt, így hát korrekt receptet ne várgyatok. …

112019. 03.

|2019.03.11.|

Azért is szeretek főzni, mert sokszor úgy tudok csudálkozni azon, hogy néhány …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!