99520recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Rizsázzunk!

162017. 05.

|2017.05.16.|

Évente nagyjából 3,7x használom az Ügyfélkapumat, így évente pontosan 3,7x …

212017. 04.

|2017.04.21.|

A maradékmentes – fenntartható háztartás címre megyek.Elkészítés: 15 perc + …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Gyalázatosan szeszélyesnek éreztem a húsvéti időjárást. Minden évben így vagyok …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Amikor az ember öntelten magabiztos, az élet mindig gondoskodik róla, hogy az ego …

112017. 04.

|2017.04.11.|

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!Összeraktam egy Rizsázzunk! receptfüzetet, az …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Készítsetek házi müzlikeveréket. Mondjuk így. A következő napokban (talán) írok …

212017. 03.

|2017.03.21.|

Tavasszal végre délután is kiszabadulnak a kölkök az óvoda udvarára. Ettől akkora …

192017. 03.

|2017.03.19.|

Tele van a fejem gondolatokkal. Amikor ezt a palacsintát sütöttük Rozival, akkor is …

192017. 03.

|2017.03.19.|

Tele van a fejem gondolatokkal. Amikor ezt a palacsintát sütöttük Rozival, akkor is …

032017. 03.

|2017.03.03.|

Nemrég olvastam egy cikket arról, hogyan érdemes el- és előkészíteni a rizst. A …

192017. 02.

|2017.02.19.|

Nem kell dagasztani, nem kell keleszteni, semmi szalagtorna, mégis közel 2 órámba …

152017. 02.

|2017.02.15.|

Tegnap farsang volt az oviban. Hétfőn délután már úsztam a csillámporban, Rozi …

142017. 02.

|2017.02.14.|

Nagyon hosszú leves. Lassan, sokáig fő. Egyszerű, de lassú.Rozi nővérének …

062017. 02.

|2017.02.06.|

Ezt a bejegyzést most telepakoltam képekkel, mert nem voltam hajlandó lemondani …

272017. 01.

|2017.01.27.|

Levest főztem. Magamnak. 3 napra valót. Előkészítés: 5 percFőzési idő: 15-20 …

182017. 01.

|2017.01.18.|

Van az úgy, hogy előny a feledékenységem. Most éppen egy kiadós, isteni ebédet …

222016. 12.

|2016.12.22.|

Rojtosra sütöttem magam az elmúlt 1 hétben. Közel 2 tucat bejgli után (négy …

182016. 12.

|2016.12.18.|

Ez is egy Jókenyér bejegyzés. Teljeskiőrlésű.Nem is olyan rég még elég volt …

132016. 12.

|2016.12.13.|

Kenyérfronton teljes a dualitás a családomban. Anyukám zsigeri szinten fehér kenyér …

092016. 12.

|2016.12.09.|

Harmadik hete szottyad a mentett bejegyzések között ez a cikk… Az egész úgy …

222016. 11.

|2016.11.22.|

Éljen a pite. Ennél több most nem jut eszembe. De ha egyszer mégis, elmesélem …

222016. 10.

|2016.10.22.|

A vártnál jóval korábban kiütött az ilyenkor menetrendszerinti őszi takonykór …

142016. 10.

|2016.10.14.|

…igazi forró csokoládé, ha már. És egy a világomat alapjaiban megrendítő …

212016. 09.

|2016.09.21.|

Nemrég felhívott Edina, hogy látott egy bloggereknek szóló versenyt, nem neveztem-e. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!