185957recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Kedvenc kajáink, kicsiny konyhánkból

062016. 08.
 

|2016.08.06.|

Eredetileg nem ez lett volna a hétvégi menü, mégis e mellett döntött nejem, …

082016. 07.
 

|2016.07.08.|

Pokoli meleg van! Nem is esne jól ebben az embert próbáló időben más, csak …

022016. 07.
 

|2016.07.02.|

Ideje lenne már írni valamit! Pontosan egy hónapja püföltem utoljára a …

022016. 07.
 

|2016.07.02.|

Ideje lenne már írni valamit! Pontosan egy hónapja püföltem utoljára a …

022016. 06.
 

|2016.06.02.|

Igazi szezonális desszert, de vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy nyár kezdetétől …

222016. 05.
 

|2016.05.22.|

Hosszú idők óta, a csirke legolcsóbb alkatrésze a farhát, vagy az aprólék. …

222016. 05.
 

|2016.05.22.|

Hosszú idők óta, a csirke legolcsóbb alkatrésze a farhát, vagy az aprólék. …

212016. 05.
 

|2016.05.21.|

Hosszabb időt hagytam ki, bár nem szívesen tettem!Vannak olyanok, akik nagyon közel …

212016. 04.
 

|2016.04.21.|

Igen, már megint!  Sokkal ritkábban ugyan, mintha pizzasütödét üzemeltetnénk …

212016. 04.
 

|2016.04.21.|

Igen, már megint! Ritkábban ugyan, mintha pizzasütőt üzemeltetnénk titokban …

192016. 04.
 

|2016.04.19.|

Hosszú éveken keresztül mindig úgy hallottam, hogy ha valaki beteg, vagy már éppen …

142016. 04.
 

|2016.04.14.|

Sajnos még mindig nem tudok tevékenyen részt venni a konyhai munkában, de már látom …

142016. 04.
 

|2016.04.14.|

Sajnos még mindig nem tudok tevékenyen részt venni a konyhai munkában, de már látom …

252016. 03.
 

|2016.03.25.|

Sok évvel ezelőtt, még sihedert koromban, én is ezzel indítottam gasztronómiai …

252016. 03.
 

|2016.03.25.|

Sok évvel ezelőtt, még sihedert koromban, én is ezzel indítottam gasztronómiai …

192016. 03.
 

|2016.03.19.|

A babos ételek dédelgetett kedvenceim közé tartoznak, de még sohasem készítettem …

152016. 03.
 

|2016.03.15.|

... és egy bő edénnyi finom, fűszeres, sült zsír. Tulajdonképpen ez utóbbi volt a …

062016. 03.
 

|2016.03.06.|

A zúza, igen kedvelt alapanyag konyhánkban. A különféle baromfik zúzógyomrai, …

062016. 03.
 

|2016.03.06.|

A zúza, igen kedvelt alapanyag konyhánkban. A különféle baromfik zúzógyomrai, …

272016. 02.
 

|2016.02.27.|

Évente kétszer, biztosan süt valamilyen tortát életem párja, mivel a …

232016. 02.
 

|2016.02.23.|

Három kedvenc alapanyagom egyike a paradicsom, és a bab mellett a káposzta, így nem …

172016. 02.
 

|2016.02.17.|

Faluhelyen még gyermekkoromban is így csinálta nagymamám, de a szokást ma sem …

172016. 02.
 

|2016.02.17.|

Faluhelyen még gyermekkoromban is így csinálta nagymamám, de a szokást ma sem …

172016. 02.
 

|2016.02.17.|

Faluhelyen még gyermekkoromban is így csinálta nagymamám, de a szokást ma sem …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!