118410recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Gasztro Trend

182017. 04.

|2017.04.18.|

Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen …

142017. 02.

|2017.02.14.|

Cégünk 2 alapító tagja (Farm Futár Kft.) szereti a hasát, szeret jót s jól enni. …

212016. 09.

|2016.09.21.|

A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.

312016. 08.

|2016.08.31.|

A zselatint 1 dl vízben tíz percig főzzük.

232016. 08.

|2016.08.23.|

A mandarint meghámozzuk és a citromok megszűrt levébe tesszük.

152016. 08.

|2016.08.15.|

A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.

052016. 08.

|2016.08.05.|

A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.

062016. 07.

|2016.07.06.|

Az Ön kamrájában is ott vannak a tuti hozzávalók! Tudta, hogy a nápolyi pizza a …

272016. 06.

|2016.06.27.|

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

202016. 06.

|2016.06.20.|

Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.

082016. 06.

|2016.06.08.|

A zselatint beáztatjuk, majd felfőzzük két és fél dl vízben.

182016. 05.

|2016.05.18.|

Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.

022016. 05.

|2016.05.02.|

A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.

262016. 04.

|2016.04.26.|

Egzotikus ízek, nem csak vegetáriánusoknak! Új ízvilággal gazdagodott a SPAR …

142016. 04.

|2016.04.14.|

A búzadarát a tejben és a tejszínben felfőzzük.

212016. 03.

|2016.03.21.|

A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.

162016. 03.

|2016.03.16.|

Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább …

012016. 03.

|2016.03.01.|

A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.

222016. 02.

|2016.02.22.|

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

152016. 02.

|2016.02.15.|

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.

092016. 02.

|2016.02.09.|

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!