118669recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Erdélyi receptek

252017. 07.

|2017.07.25.|

Ezt a savanykás gyümölcsöt kompót, dzsem, lekvár, illetve fagyasztva szokás …

242015. 01.

|2015.01.24.|

Hozzávalók: jókora disznócomb darab (min.1 kg) babérlevél, fokhagyma, só, bors, …

052014. 06.

|2014.06.05.|

Tejfeles lepény. Általában kenyérsütéskor, kalácssütéskor készítették ezt a …

132014. 04.

|2014.04.13.|

Hozzávalók: egy jókora hátsó báránycomb kis bordával belsőségek: máj, tüdő …

162014. 02.
 

|2014.02.16.|

Hozzávalók: fél kiló gomba (csiperke) 1 fej hagyma fűszerek: só, bors, piros …

202013. 12.
 

|2013.12.20.|

Hozzávalók: 1 fej hagyma 1-2 tök vagy cukkini 2-3 húsos paprika (minél több …

172013. 12.
 

|2013.12.17.|

Hozzávalók: 1 negyed csirkemell 2 közepes krumpli 1 murok (sárgarépa) olaj, oregano …

092013. 12.
 

|2013.12.09.|

Hozzávalók: 1 zacskó fagyasztott, 2 konzerv paszuly vagy 0.5 – 1 kg friss paszuly 2 …

062013. 12.
 

|2013.12.06.|

Hozzávalók: 1 kg hagyma vegyesen (lila, sárga) 2 paradicsom, vagy 1 dl paradicsomlé 4 …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Hozzávalók: 1 l félédes vörös bor 1 fél alma 1 fél narancs vagy 1 kiskanál …

262013. 11.
 

|2013.11.26.|

Hozzávalók: 3 tojás 1 csésze cukor 1 csésze liszt fél sütőpor 3 kanál olaj 1 …

182013. 11.
 

|2013.11.18.|

Hozzávalók: 2 személynek 1 alsó pulykacomb 2 maréknyi szójagranulátum 3-4 szál …

142013. 11.
 

|2013.11.14.|

Árpakása murokkal székelyesen Hozzávalók: személyenként egy marék árpagyöngy …

032013. 11.
 

|2013.11.03.|

Hozzávalók: 4 tojás (3-t szétválasztunk, 1-t egészben hagyunk ) 5 ek  cukor 5 ek …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

 Hozzávalók: 1 fej fehér káposzta fél kiló hús: fele-fele arányban marha és …

022013. 10.
 

|2013.10.02.|

Kitűnő ételízesítő, amit csakis ősszel rakhatunk el, ezért egy egész évre kell …

222013. 09.
 

|2013.09.22.|

Sokak kedvence, az év bármelyik évszakában elkészíthető. Számtalan változata …

192013. 09.
 

|2013.09.19.|

Finom ételízesítő téli napokra. Használható pizzához, különféle kenőkék, …

112013. 09.
 

|2013.09.11.|

Padlizsános zakuszka Hozzávalók: 5 kg padlizsán (vineta) 3 kg paradicsompaprika …

072013. 09.
 

|2013.09.07.|

Az alábbiakban a szilva eltevésének néhány receptje található, számos formában …

272013. 08.
 

|2013.08.27.|

Uborka eltevése rengeteg változatot ismer, minden háznak megvan a maga szokása, s …

032013. 08.
 

|2013.08.03.|

Rengeteg változata van, valószínű minden háziasszonynak/férfinak megvan a saját …

012013. 08.
 

|2013.08.01.|

Hozzávalók: 5-6 kiló őszibarack  kilónként 3o-5o dkg cukor (attól függ, hogy …

182013. 07.
 

|2013.07.18.|

Hozzávalók: személyenként 1 közepes nagyságú tök személyenként 1-2 tojás liszt …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!