189337recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Bor és Sodó

102019. 11.
 

|2019.11.10.|

Chilis-Mandarinos libasült, zsályás sütőtökkel. A félbe vágott libát még a …

292019. 09.
 

|2019.09.29.|

 Miért jó bizonyos húsos fogásokat borral készíteni? Két biztos okom és …

152019. 09.
 

|2019.09.15.|

Sabar "1118" Rajnai Rizling 2017Elsőre köves-ásványos, egy leheletnyi petrolossággal …

142019. 09.
 

|2019.09.14.|

Sabar Rajnai Rizling Leszner 2018Elsőre köves-ásványos, egy leheletnyi …

142019. 09.
 

|2019.09.14.|

Sabar "1118" Rajnai Rizling 2017Elsőre köves-ásványos, egy leheletnyi petrolossággal …

022019. 09.
 

|2019.09.02.|

Szászi Rózsakő 2018 Visszafogott, de félreérthetetlenül ásványos és fűszeres …

312019. 08.
 

|2019.08.31.|

Sabar Kéknyelű / Kőmagas 2018Visszafogott, de kifejező illatokkal fogad. Ásványos …

312019. 08.
 

|2019.08.31.|

Sabar Kéknyelű / Kőmagas 2018Visszafogott, de kifejező illatokkal fogad. Ásványos …

162017. 09.
 

|2017.09.16.|

Étel-bor párosítás: Szénhidrát alapú fogás, nyers sonkával, kemény sajttal. …

162017. 09.
 

|2017.09.16.|

Étel-bor párosítás: Szénhidrát alapú fogás, nyers sonkával, kemény sajttal. …

162017. 09.
 

|2017.09.16.|

Étel-bor párosítás: Szénhidrát alapú fogás, nyers sonkával, kemény sajttal. …

262017. 03.
 

|2017.03.26.|

Vélhetően ez itt a világ legérdekesebb, egyben a legértékesebb szőlőskertje …

242017. 01.
 

|2017.01.24.|

...és igaz! by Champagne BollingerBor&Sodó Receptképes blog, étel és bor …

052016. 10.

|2016.10.05.|

 Való igaz mostanában nem vittem túlzásba a bejegyzés írását itt a blogon. …

032016. 10.
 

|2016.10.03.|

Vigyázz, nagyon gyors recept! Ismeritek a Toszkán gesztenyetortát, a …

032016. 10.
 

|2016.10.03.|

Vigyázz, nagyon gyors recept! Ismeritek a Toszkán gesztenyetortát, a …

242016. 05.

|2016.05.24.|

Gyors spárgás megoldások bejegyzéshez rögtönzött borajánlat, pár szóban:Ez …

232016. 05.

|2016.05.23.|

Az idei utolsó spárgás ajánlatom... Vagy mindjárt legalább három …

102016. 05.
 

|2016.05.10.|

Van, hogy zöld a retek...Ebben a pesto változatban biztosan. Gyorsan és könnyedén …

232016. 04.

|2016.04.23.|

Videó-kóstoló:Szepsy és Szent Tamás PinceFurmint mindenkor és mindenhol!Ha a Szepsy …

212016. 04.

|2016.04.21.|

Kóstolós-videó jegyzet még februárból:Kaláka Pince TokajAlkonyi László Tokaj …

192016. 04.
 

|2016.04.19.|

"...a magyar zsázsa növénynévnek az angol (cress), német (Kresse) és a francia …

182016. 04.
 

|2016.04.18.|

" RILLETTE: Felvágott, melyet zsíros és sovány disznóhúsból készítenek …

182016. 04.
 

|2016.04.18.|

" RILLETTE: Felvágott, melyet zsíros és sovány disznóhúsból készítenek …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!